عباس بابازاده در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، گفت: امدادرسانی در زمان حادثه برای کلان شهری همچون تهران به طور کامل میسر نخواهد بود مگر با مشارکت شهروندان و این تنها با همکاری و همیاری عموم مردم امکان پذیر است.
وی افزود: ایجاد گروه های داوطلب واکنش اضطراری محله، اقدام مهمی جهت توانمندسازی شهروندان در پاسخ گویی و مقابله مناسب با اثرات ناشی از بلایای طبیعی است و با سازماندهی و آموزش گروه های داوطلب واکنش اضطراری می توان ابزار مهم و مؤثری را جهت افزایش توان مقابله با حوادث در سطح شهر در اختیار مدیران قرار داد.
وی تصریح کرد: به منظور ارتقاء آمادگی کنترل و مدیریت تهدیدات ناشی از بلایای طبیعی دوره های آموزش گروه های دوام در 26 محلات غرب تهران انجام و به آنها گواهینامه ارائه می شود.
وی اظهار داشت: با مشارکت دبیران شورای محلات امکانات و ظرفیت های محلات شناسایی شده و احداث و تجهیز اردوگاه های اسکان اضطراری محلات در حال انجام است.
وی خاطر نشان کرد: ارائه آموزش های حرفه ای برای تیم های امداد و نجات، آموزش های خود امدادی و دگر امدادی،آموزش چهره به چهره در مجتمع مسکونی و مدارس از دیگر برنامه های آموزشی در حال اجرا است که در حال حاضر بیش از 10 هزار دانش آموز و 2 هزار شهروند تحت آموزش قرار گرفته اند./ز