به گزارش
باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ منوچهر جهانیان معاون گردشگری سازمان با بیان این خبر گفت: تله مدیسین به عنوان علمی نوین و میان رشته ای، ارائه خدمات درمانی و پزشکی از طریق اینترنت و به صورت مجازی را شامل می شود که پیوند آن با شاخه گردشگری سلامت می تواند فرصتی شایسته در معرفی ظرفیت های گردشگری و درمانی کشور به شمار آید.
وی با بیان اینکه تنظیم تفاهم نامه همکاری مشترک میان کمیته گردشگری سلامت معاونت گردشگری و بخش تله مدیسین دانشگاه امیر کبیر دستاوردی شایسته در به روز شدن ظرفیت های درمانی کشور و ورود آن به صنعت گردشگری به همراه خواهد داشت؛ افزود: پس از بررسی و تایید مفاد این تفاهم نامه چشم انداز روشنی پیش روی پیوند دو بخش گردشگری سلامت و تله مدیسین قرار خواهد گرفت تا بتوانیم از بستر مساعد موجود جهت معرفی توانمندی های جمهوری اسلامی ایران در زمینه درمان، تجهیزات و خدمات پزشکی بهره مند شویم.
جهانیان با اشاره به حضور پر رنگ کمیته گردشگری سلامت در نخستین کنفرانس تله مدیسین دانشگاه صنعتی امیرکبیر که در بهمن ماه جاری برگزار شد؛ گفت: مدیریت پنل تخصصی گردشگری سلامت در این کنفرانس، ارائه مقالات کاربردی، تلاش جهت تنظیم مفاد تفاهم نامه همکاری میان این دوبخش و نیز تعامل با پژوهشکده مجازی سلامت الکترونیک دانشگاه صنعتی امیر کبیر از دیگر دستاوردهای حضور شایسته کمیته گردشگری سلامت در نشست مذکور به شمار می آید.
معاون گردشگری کشور با بیان اینکه بهره مندی از ظرفیت های تله مدیسین فرصتی ویژه جهت توسعه و به روز شدن گردشگری سلامت به شمار می آید؛ اظهار داشت: توسعه رشته تله مدیسین و پیوند آن با گردشگری سلامت، ضرورتی اجتناب ناپذیر به شمار می آید که پیش از هر چیز نیازمند فرهنگ سازی و توسعه بر مبنای پژوهش است که بی شک توسعه پایدار را به دنبال خواهد داشت.
وی خاطر نشان کرد: از آنجاییکه توسعه پایدار رشته تله مدیسین مستلزم همکاری جامعه پزشکی و جامعه مهندسی است؛ لذا دانشگاه صنعتی امیر کبیر به عنوان تنها دانشگاه سراسری دارای دانشکده مهندسی پزشکی با تربیت حدود 10 دوره کارشناس ارشد فناوری اطلاعات پزشکی و راه اندازی "پژوهشکده مجازی سلامت الکترونیک" پشتیبان برنامه های اجرایی کمیته گردشگری سلامت در شکوفایی این شاخه نوین خواهد بود. /ص