از نظر علمی هیچ نوع غذا و خوراکی در ایجاد و تشدید جوش صورت دخیل نیست.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران و به نقل از نیونیوز؛ خوردن غذاهای پرچرب در چربی پوست بی تاثیر است زیرا چربی پوست به دلیل چربی ترشح شده از غده سباسه پوست است.
بررسی ها نشان میدهند، اگر غذاهای چرب شیرین در بعضی افراد جوش ها را تشدید می کند ولی این قضیه عمومی نیست و بقیه افراد نیازی به رژیم غذایی ندارند.

ترشح زیاد انسولین در خون و رسیدن آن به پوست در بعضی افراد باعث ایجاد جوش می شود و با خوردن غذاهای شیرین و پرچرب ترشح انسولین افرایش پیدا می کند.

محققان در بررسی های خود نشان دادند کسانی که انسولین خون پایینی دارند گاهی اوقات با خوردن شکلات می‌توانند از بروز جوش و آکنه در صورتشان جلوگیری کنند.

عوامل زیادی در ایجاد و تشدید جوش ها سهیم هستند بنابراین باید موقعی قضاوت کرد که این غذاها باعث تشدید جوش شوند و پس از هر بار مصرف جوش ها بدتر شوند.

بعضی از خوراکی ها مانند آجیل، تخمه، خرما، کشمش و بعضی از میوه ها مانند کيوي ،خرمالو در بعضی افراد جوش ها را تشدید می‌کنند ولی هیچ گاه عامل به وجود آورنده جوش های صورت نیستند.
برچسب ها: شکلات ، جوش ، شیرینی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار