![فروش ۹۰ روزه محصولات ایران خودرو از امروز](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20353824_989.png)
به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری شین هوا، شورای امنیت در بیانیه ای افزود: اعضای این شورا با شدیدترین عبارات این حمله تروریستی را که ششم ژانویه 2012 در دمشق در سوریه رخ داد و کشته و زخمی شدن دهها نفر را در پی داشت محکوم می کند.
در این بیانیه اعضای شورای امنیت با خانواده های قربانیان این اقدام وحشیانه و مردم سوریه ابراز همدردی کردند.
شورای امنیت همچنین از پدیده تروریسم به هر شکل آن انتقاد کرد و افزود: هر گونه اقدام تروریستی یک اقدام جنایتکارانه است و بدون درنظر گرفتن اینکه توسط چه کسانی و با چه انگیزه هایی اجرا می شود رد شده است و قابل توجیه نیست.
بان کی مون دبیرکل سازمان ملل متحد نیز روز جمعه این انفجار را محکوم کرده و گفته بود: هر گونه اقدام خشونت بار غیرقابل قبول است و هر چه سریعتر باید متوقف شود./ا