![قیمت طلا به یک رکورد جدید صعود کرد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339410_982.png)
گشتاسب ملک پور در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج ، افزود: آنتی اکسیدان ها و فیبر موجود در سبزی ها و میوه جات، از رسوب چربی در دیواره رگ ها جلوگیری می کند.
ابتلا به بیماری های قلبی در اثر بی توجهی به مصرف سبزی و میوه
وی با بیان اینکه 46درصد از مردم کهگیلویه و بویراحمد در اثر ابتلا به بیماری های قلبی جان خود را از دست می دهند، اظهار کرد: بر اساس آمارهای جهانی، عامل ابتلا به 31درصد بیماری های عروق کرونر قلبی و11 درصد سکته های مغزی، مصرف ناکافی میوه و سبزیجات است.
این کارشناس تغذیه با اشاره به ترکیبات ویتامین، موادمعدنی، آنتی اکسیدان و فیبر در میوه و سبزی، تصریح کرد: این مواد نقش مهمی در پیشگیری و درمان انواع سرطان، بیماری های قلبی _ عروقی، سکته مغزی، پوکی استخوان، دیابت و چاقی دارند.
میوه ها و سبزیجات را خام مصرف نمائید
وی با توصیه به مصرف میوه ها و سبزیجات به صورت خام، ادامه داد: حرارت، به ویژه اگرطولانی مدت باشد باعث ازبین رفتن ویتامین های میوه وسبزی می شود./س