از جمله داروهای ضد افسردگی که مصرف آن در موارد متعدد افزایش یافته است ،داروی فلوکستین است،که متاسفانه این روزها مصرف خودسرانه آن زیاد مشاهده می شود.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ باید بدانید که اين داروها حتماً بايد توسط يك پزشك يا روانپزشك تجويز شوند.
 
توصیه هایی که در زمان مصرف فلوکستین باید در نظر داشت:

1-مصرف این دارو و تجویز دوز باید با تجویز پزشک صورت پذیرد.

2-اگر تشنجات صرعي با مصرف اين دارو بدتر شدند، مصرف دارو بايد قطع شود.

3-از قطع ناگهاني مصرف اين دارو بايد اجتناب شود.

4-مصرف اين دارو حداقل دو هفته پس از مصرف داروهاي مهار‌كننده آنزيم مونوآمين‌اكسيداز بايد صورت پذيرد.

5-اين دارو داراي نيمه‌عمر طولاني‌ است و در تنظيم مقدار مصرف يا در حالات مصرف بيش از حد اين مسئله را بايد مد‌نظر داشت.

6- مصرف اين دارو در كودكان توصيه نمي‌شود.

7-دوره درمان با اين دارو بايد كامل شود. اين دارو نبايد بيش از مقدار توصيه ‌شده مصرف شود.

8-براي درمان افسردگي ممكن است حداقل 4 هفته و براي درمان اختلالات وسواس ممكن است حداقل 5 هفته زمان لازم باشد.

9-درصورت فراموش كردن يك نوبت مصرف دارو از مصرف نوبت فراموش شده و دو برابر كردن مقدار مصرف بعدي بايد خودداري‌شود، درمان بايد مطابق برنامه ادامه يابد.

از جمله موارد مصرف فلوکستین در بهبود علایم سندرم پیش از قاعدگی (pms) است ، فلوکستین باعث بهبود علایم خلقی و هم علایم جسمانی pms می گردد و هم چنین باعث بهبود عملکرد فرد در این دوره می شود.

به نظر می رسد با توجه به میزان بهبود و در دسترس بودن دارو،فلوکستین یکی از قدم های درمانی اول درخانم های مبتلا به pms است ،شاید بهترین دوز و نوع مصرف آن به صورت 20 میلی گرم در روز باشد.
 
داروهاي ضدافسردگي براي درمان افسردگي بسيار موثر مي‌باشند، وقتي كه پزشكان اين داروها را تجويز مي‌نمايد، آنها مي‌توانند در عرض دو هفته علايم بيمار را بهبود بخشند، گرچه براي رسيدن به اثرات كامل اين داروها، اغلب حدود شش هفته وقت لازم است.

بعد از اينكه افسردگي شما برطرف شد، بطور طبيعي حداقل بايد شش ماه ديگر نيز از اين داروها استفاده نماييد تا مطمئن شويد كه افسردگي بر مي‌گردد و سپس به تدريج مصرف آن را متوقف نماييد.

داروهاي ضدافسردگي داروهاي پر قدرتي هستند و بعضي از افرادي كه مصرف اين داروها را به طور ناگهاني قطع مي‌كنند احساس ناخوشي و بيماري مي‌كنند.

در افسردگي، تغييراتي در نحوه كاركرد بدن ايجاد ميشود و داروهاي ضدافسردگي باعث ميشوند كه اين تغييرات به وضعيت طبيعي خود برگردد.

بعضي از علايم افسردگي مثل بيدار شدن از خواب در صبحهاي خيلي زود، افسردگي‌هايي كه درهنگام صبح بدتر ميشود، كاهش اشتها و كاهش وزن و از دست دادن علاقه نسبت به چيزهايي كه قبلاً از آنها لذت مي‌برديم، نشان‌دهنده اين موضوع هستند كه افسردگي شما به احتمال خيلي زياد به داروهاي ضدافسردگي پاسخ مي‌دهد.
 
منبع: سلامت نيوز
برچسب ها: فلوکسیتین ، افسردگی ، صرع ، دارو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۳ ۲۳ بهمن ۱۳۹۱
عالی
آخرین اخبار