
میرجواد تاج الدینی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: تولید غذای سالم و حفظ تندرستی با استانداردهای تولید با اجرایی شدن الگوی بهینه کشت دور از انتظار نخواهد بود.
وی با اشاره به نقش کارشناسان برای ایجاد نمون روحیّه در کشاورزان تصریح کرد: کارشناسان در ایجاد روحیّه پذیرش کشت محصولات از پیش تعیین شده، نقشی اساسی دارند.
تاج الدینی ادامه داد: کاهش ریسک تولید و افزایش قابلیت مقابله با بحران های احتمالی به ویژه خشکسالی و کمبود آب در الگوی بهینه کشت نمایان است.
معاون مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ضمن بازگو نمودن شاخص های اقتصادی الگوی کشت یادآور شد: شاخص های اقتصادی الگوی کشت باید به گونه ای تعیین شوند تا با انتخاب نوع محصول همراه با افزایش بهره وری از منابع موجود مانند آب و خاک حداکثر درآمد را برای کشاورزان و تولیدکنندگان به همراه داشته باشد.
تاج الدینی تاکید کرد: الگوی بهینه کشت را باید در افزایش بهره وری عوامل تولید نیز تاثیرگذار دانست./س