به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،دکتر علیاصغر شریفی، با اشاره به اینکه انجام واکسیناسیون صحیح و اصولی در کنار رعایت ضوابط بهداشتی و قرنطینهای در مزارع صنعتی پرورش طیور نقش بسیار مهمی در پیشگیری و جلوگیری از بروز و انتشار بیماریهای عفونی این گروه از پرندگان دارد، افزود: میزان واکسیناسیون انجام شده در مرغداریهای این استان 18 میلیون و 800 نوبت سر بوده است.
وی ادامه داد: واکسیناسیون در بخش طیور صنعتی توسط مراکز مایهکوبی دامپزشکی بخش خصوصی و با مراجعه مرغدار به دامپزشک مسوول بهداشتی مرغداری و دریافت برنامه واکسیناسیون و با نظارت شبکههای دامپزشکی انجام میشود.
شریفی اظهار کرد: بیماریهای نیوکاسل، برونشیت عفونی، گامبورو و آنفلوانزای پرندگان از جمله مهمترین بیماریهای طیور هستند که واکسیناسیون در مورد آنها صورت میگیرد و با توجه به تشخیص و برنامه دامپزشک مسوول بهداشتی مزرعه و شرایط بیماریهای منطقه طی یک دوره پرورش، یک تا سه مرحله واکسیناسیون در مورد هر بیماری در گلههای طیور برنامهریزی و انجام میشود.
منبع:خبرگزاری ایسنا