به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران قم، حجت الاسلام والمسلمین حسینی بوشهری فلسفه برگزاری این همایش را، زمینه سازی برای توسعه فرهنگ غنی وقف و نهادینه کردن این فرهنگ دینی در سطح حوزه های علیمه و جامعه دانست و در این رابطه افزود: آنچه که در قرآن کریم، سیره گفتاری و عملی معصومین علیهم السلام مشاهده می شود، ترویج فرهنگ غنی وقف است.
وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه تاریخ اسلام، بیانگر اهمیت مقوله وقف است، خاطر نشان کرد: وقف، سازگارترین مورد با فطرت آدمی است چراکه بشر از منظر فطری، خواستار جاودانگی است و هیچ چیز همانند سنت حسنه وقف، توانایی ماندگار کردن مال و نام را ندارد.
مدیر حوزه های علمیه با اشاره به جایگاه فرهنگ غنی وقف در دین مبین اسلام، اعلام کرد: وقف مصداق بارز باقیات الصالحات، تعاون به نیکی و انفاق است به گونه ای که وقف، زمینه ساز برطرف ساختن نیازهای مادی و معنوی در جامعه است و این امر سبب ارزشمندی این سنت حسنه می شود.
وی در پایان با بیان اینکه وقف، ابعاد مختلف اجتماعی و فرهنگی دارد، عنوان کرد: در دین مبین اسلام وقف، اهرم مباحث اعتقادی و فرهنگی بر شمرده است چراکه وقف می تواند با برطرف ساختن نیازهای اجتماعی مردم و برگزاری فعالیت های فرهنگی، نیازهای اجتماعی و فرهنگی مردم را تغذیه نماید./س