کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران درگفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران با بیان اینکه چغندردارای مقدارزیادی پتاسیم، فسفر، کلسیم، گوگرد، ید، آهن و مس و دارای عناصر بسیار کمیابی روییدیوم و کاسیومد است، گفت: جوشانده چغندر ضد جوش، ضد ورم، ضد ریزش مو، ضد کک و مک و سوختگی با آفتاب است.
امینی افزود : کربوهیدرات،پروتئین، ویتامینC ،B12،B6،B2، B1نیاسین و فسفر موجود در چغندر و به حفظ سلامت کبد و کلیه کمک زیادی می کند و برای استحکام استخوان ها نیز مفید است.
وی با اشاره به اینکه آب چغندر ( لبو) برای التهاب مثانه، رفع یبوست و بیماری های پوستی مفید و اشتها آور است گفت: برگ خام چغندر آرام بخش و خنک کننده است و اگر پخته شود موجب نفخ نمی شود.
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود : برگ خام چغندر ورم طحال، درد مفاصل و نقرس را بهبود می بخشد و در غذاهایی مثل آش از این سبزی استفاده می شود.
به گفته امینی: قرار دادن دست و پای ترک خورده درآب گرم شده ی برگ چغندر باعث برطرف شدن این مشکل می شود./س