شما باید کودکان خود را با انواع غذاهای دریایی که سرشار از خاصیت هستند و با انواع سبزی ها آشتی دهید.

به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران و به نقل از مدیکال هلت نیوز غذاهای دریایی منبع سرشاری از ید هستند و برای کودکان بسیار مفیدند .

بررسی ها نشان می دهد مصرف غذاهای دریایی در کودکی خطر بروز سکته قلبی را تا 50 درصد در بزرگسالی کاهش می دهد و غذاهای دریایی سرشار از کلروفیل ، ویتامین B، ویتامین C ، ویتامین E ، بتاکاروتن، اسید آمینه، منیزیم، آهن، مواد معدنی، کربوهیدرات و مقدار زیادی پروتئین است. غذاهای دریایی سبب می شود خون در بدن کودکان پاکسازی و اکسیژن درون جریان خون بهینه سازی شود و با مصرف مداوم آن بدن قلیایی می شود.

مصرف غذاهای دریایی سبب پرپشت شدن موها و بلند شدن قد کودکان در نوجوانی می شود و کاهش رشد جسمی و اختلال در قدرت یادگیری و افت تحصیلی دانش آموزان را به دنبال نخواهند داشت./ح
برچسب ها: ماهی ، سبزیجات ، ویتامین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار