سکينه عمراني عضو کميسيون کشاورزي مجلس در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران يکي از راهکارهاي خودکفايي در توليد گوشت را توسعه زمينها و مراتع سرسبز جهت خوراک دام ذکر کرد.
وي افزود: با به کارگيري فناوريهاي جديد در توليد علوفه براي دام ميتوانيم گونههاي مختلفي از محصولات و گياهاني را پرورش دهيم که در برابر کم آبي و آفت مقاوم باشند وي تصريح کرد:با حمايت از توليدات دامي و نگهداري آن در مکانهاي مناسب چون کلانشهرهاي کوچک ميتوان زمينه اشتغالزايي و کاهش مهاجرت را در راستاي حمايت از توليدات داخلي فراهم کرد.
عمراني خاطر نشان کرد: حذف ارز مرجع از گوشت نيازمند همفکري، مشارکت و تصميمگيري دولت و وزارت جهاد کشاورزي است و اين امر به تابع شرايط و متغييرهاي گوناگوني است و نميتوان به طور مطلق در مورد نياز و عدم نياز و يا عدم نياز به آن اظهارنظر کرد.
نماينده مردم سميرم با بيان اينکه حذف از مرجع بايد در راستاي حمايت از توليد کننده و مصرف کننده صورت پذيرد تصريح کرد: حمايت از توليد کننده و توليدات داخلي در اولويت است و به دنبال آن نبايد تورمي در جامعه ايجاد شود که مصرف کننده را دچار آسيب کند.
عضو کميسيون کشاورزي مجلس شوراي اسلامي تأکيد کرد: در هر دو حالت حمايت از حقوق مصرف کننده بايد در تعادل باشد و در راستاي حمايت از دو طرف تصميمگيري کرد.
وي خاطرنشان کرد: به منظور حمايت از توليد داخلي نبايد ارز مرجع را به واردات اختصاص داد و زماني که با کمبود داخلي مواجهه هستيم، اختصاص ارز مرجع به واردات بايد براساس برنامه و مقدار نياز باشد./ک