به گزارش
حوزه دولت باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، "محمود احمدینژاد" عصر دیروز (چهارشنبه) به وقت محلی در نشست تخصصی فلسطین سازمان همکاریهای اسلامی در سخنانی موضوع فلسطین و داستان اشغالگری و شهرکسازی رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی را موضوعی تاریخی و کهنه دانست و گفت: از ابتدای اشغال کشور فلسطین تاکنون، تخریب مناطق زیستی، آبادیهای مسکونی و ساخت شهرها و شهرکهای جدید به منظور تغییر بافت جمعیتی و تخریب محیط اجتماعی و زندگی مردم فلسطین ادامه یافته است.
رئیس جمهور خاطرنشان کرد: هدف اشغالگران از اینگونه اقدامات تثبیت اشغالگری از طریق گسترش بافتهای جدید مسکونی و غیرمسکونی است، تا اثری از تاریخ و فرهنگ و سنتهای مردم شریف فلسطین باقی نماند و فلسطینیها آوارگی مضاعف پیدا کرده و به حاشیه دیگر شهرها و مناطق رانده و یا از فلسطین خارج شوند.
احمدینژاد اضافه کرد: صهیونیستها همچنین با اقدامات خود در صدد هستند تا آثار حقوقی حضورشان در سرزمینهای اشغالی را از بین ببرند، تا فلسطینیان از بازگشت به سرزمینهای خود به کلی مایوس شوند و سازماندهی اجتماعی آنان از هم پاشیده شود.
رئیس جمهور خاطرنشان کرد: صهیونیستها به بهانه گسترش شهرکنشینی علاوه بر تخریب بافتهای قدیمی و سنتی و باغات و مزارع، آثار تاریخی، مساجد و کلیساها را هم منهدم میکنند و ابایی از کشتن و زخمی کردن و یا زندانی کردن مردم این مناطق ندارند.
احمدینژاد گفت: از دیگر دلایل مهم ادامه شهرکسازی صهیونیستها، استفاده از این حربه به عنوان عامل فشاری بر دولت و نمایندگان مردم فلسطین، برای باجگیری و یا بهرهگیری از آن در مذاکرات سیاسی به عنوان یک چماق است.
رئیس جمهور خاطرنشان کرد: متاسفانه دولت آمریکا و سایر حامیان صهیونیستها نیز از این ابزار سیاسی استفاده میکنند و به نظر میرسد رژیم صهیونیستی این سلاح و ابزار را بر زمین نخواهد گذاشت و دائماً پس از وقفههای کوتاه و شروع مجدد شهرکسازیها در صحنههای سیاسی باجگیری خواهد کرد.
احمدینژاد همه تلاشهای صورت گرفته برای توقف شهرکسازی را قابل تقدیر دانست و بر افزایش اینگونه تلاشها تاکید کرد و گفت: هر میزان از حق حمایت شود، ارزشمند و بلکه ضروری است.
رئیس جمهور با طرح سوالی درباره راهکاری سیاسی برای توقف اشغالگری و شهرکسازی صهیونیستها اظهار داشت: رژیم صهیونیستی براساس ظلم و تجاوز و اشغالگری مستقر شده است و ماموریتی جز ظلم و اشغالگری ندارد و در طول 65 سال که از تاسیس آن میگذرد جنگ را بر مردم فلسطین و کشورهای منطقه تحمیل کرده است و اصولاً ابراز وجود رژیم صهیونیستی با جنگ و خونریزی همراه است و با شنیدن کلمه رژیم صهیونیستی جنگ و خونریزی در ذهن مردم دنیا تداعی میشود.
احمدینژاد تصریح کرد: آیا از رژیمی که ذاتا جنگطلب و اشغالگر و مورد حمایت مستکبران عالم است، میتوان انتظار داشت به حقوق انسانی و تعهدات بشری متعهد باشد؟
رئیس جمهور ثبت دولت مستقل فلسطینی در سازمان ملل را یک پیروزی بزرگ دانست و آن را به همه ملتها تبریک گفت.
احمدینژاد در بخش دیگری از اظهارات خود با بیان اینکه برای استیفای کامل حقوق ملت فلسطین باید چند اقدام به موازات یکدیگر دنبال شود، گفت: اولین اقدام ضرورت پیگیری حقوقی در مجامع بینالمللی برای تثبیت دولت مستقل فلسطینی و استیفای کامل حقوق دولت فلسطینی و آزادی سرزمینهای اشغالی است.
رئیس جمهور افزود: افزایش مقاومت مردمی در برابر زیادهخواهی و توسعهطلبی صهیونیستها ضامن تثبیت و احقاق حقوق ملت فلسطین است، لذا ضمن تاکید بر ضرورت مطالبه آزادی کامل سرزمین فلسطین باید از اقدامات جوانان عزیز در برپایی خیمهها و گسترش مقاومت مردمی حمایت شود، چرا که مقاومت رمز پیروزی و موفقیت آرمان فلسطین است.
احمدینژاد خاطرنشان کرد: از سوی دیگر وحدت و هماهنگی گروههای فلسطینی و تفاهم بر یک نقشه راه برای آزادی کل فلسطین و استقرار دولت فلسطینی یک ضرورت است که باید به فوریت در دستور کار قرار گرفته و مورد حمایت همگان باشد.
رئیس جمهور وحدت و همدلی را عامل دیگر استیفای کامل حقوق ملت فلسطین دانست و اظهار داشت: همه باید به صورت هماهنگ از وحدت فلسطین و آرمان مردم این سرزمین حمایت کنیم. به لطف خدا و مقاومت مردم فلسطین امروز رژیم صهیونیستی ضعیفتر از همیشه است و به فضل الهی به زودی به روزی خواهیم رسید که اشغالگران باید به خانههای خود برگردند و فلسطین را به فلسطینیان واگذار کنند.
احمدینژاد خاطرنشان کرد: به نظر میرسد که دولت آمریکا و متحدان قدیمی رژیم صهیونیستی به خوبی دریافتهاند که هزینههای این رژیم روزافزون شده و دیگر نمیتواند ماموریت خود را در تجاوز و اشغال به انجام برساند و دریافتهاند که حمایت آنان از وضع موجود رژیم صهیونیستی، مایه بیاعتباری و شرمندگی در بین همه ملتهاست و متوجه شدهاند که باید در ارتباطات خود با این رژیم و نوع رفتار و ماموریت آن تجدیدنظر کنند و امیدوارم این فهم و دریافت هر چه زودتر جنبه عملیاتی به خود بگیرد.
انتهاي پيام/ش