آیا می دانید مصرف این نوشیدنی در صبحانه تأثیر آنتی اكسیدانی چای را می‌كاهد؟

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ استفاده از شیر پرچرب می‌تواند میزانی از آنتی‌اكسیدان‌های موجود در چای را از بین ببرد.

موادی كه به عنوان مواد چرب مصرف می‌شود برای حفاظت عروق جنبه منفی تلقی می‌شود.
چربی بیش از حد برای بدن مضر است، چون در دیواره عروق رسوب می‌كند و باعث تنگی و گرفتگی آنها و در نتیجه سكته قلبی و مغزی می‌شود.
چربی زیاد در رژیم غذایی ممكن است اثر آنتی اكسیدانی ویتامین C را از بین ببرد.
 
منبع: پي سي پارسي
برچسب ها: نوشیدن ، شیر ، پرچرب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار