به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم، دکتر محمدیان با اشاره به زیان آزاد شدن مواد تشکیل دهنده ظروف یک بار مصرف پلیمری در تماس با موادغذائی دارای چربی و دمای بالا بر سلامت مصرف کنندگان گفت: استفاده از این ظروف در تمامی مراکز طبخ موادغذایی ممنوع است و تمام مراکز طبخ و کارگاه های لبنیاتی باید نسبت به جایگزین نمودن ظروف یک بار مصرف گیاهی اقدام کنند.
وی با بیان اینکه این مراکز طبخ و توزیع و عرضه موادغذایی شامل چلوکبابی، رستوران، خدمات آشپزی، اغذیه و پیتزا فروشی ها، کبابی، چایخانه ها، حلیم و کله پاچه پزی هستند تاکید کرد: چنانچه کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط در مراکز تهیه، پخت و طبخ موادغذایی ظروف پلیمری را مشاهده کنند، ضمن جمع آوری این ظروف، نسبت به معرفی متخلفان به مراجع قضائی اقدام خواهند کرد.
رئیس مرکز بهداشت استان با تاکید بر اینکه ظروف پلاستیکی که دارای مجوز ساخت و تولید از وزارت بهداشت هستند صرفاً برای مصرف نوشیدنی و غذاهای سرد توصیه می شود افزود: استفاده از ظروف یکبار مصرف گیاهی تخریب پذیر به شرط درج موضوع بر روی بسته بندی برای توزیع غذا بلامانع است و برای نوشیدنی های داغ نیز باید از ظروف کاغذی با لایه داخلی سفید رنگ استفاده شود.
دکتر محمدیان با بیان اینکه اکثر ظروف یکبار مصرف پایه گیاهی از نشاسته ذرت تهیه می شود گفت: این ظروف حداکثر پس از شش ماه قابل تجزیه در خاک هستند و برای سلامتی نیز هیچگونه ضرر و زیانی ندارند./س