سید منوچهر هاشمی جراح و دندانپزشک در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: نوشیدن چای و قهوه و استفاده زیاد از ادویه ها در غذا به دلیل داشتن مواد رنگی و همچنین آب میوه های صنعتی و انواع نوشابه های رنگی به دلیل دارا بودن مواد افزودنی رنگی در طولانی مدت باعث رنگی شدن و تیرگی رنگ دندان ها می شوند.
هاشمي خاطرنشان كرد:از آنجايي كه مواد رنگي همواره در محيط دهان وجود دارند، با فعاليت ميكروب هاي رنگ زا و خوردن مواد رنگي مانند موارد ذكرشده، مولكول هاي آنها در اين نسج نرم نفوذ مي كنند و باعث تغيير رنگ دندان مي شوند.