54 هزار تن گوشت قرمز امسال در مازندران تولید شد .

 'به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران در
.0گفت : این مقدار گوشت قرمز به ارزش هزار و 288 میلیارد تومان به بازارهای مصرف عرضه شد.

نگهدار با بیان اینکه 859 تن گوشت قرمز امسال بیشتر از پارسال بود نبود زنجیره کامل و توانمند تولید در صنعت دام و طیور و کمبود منابع غذایی دام و طیور در نتیجه وابستگی تأمین علوفه به خارج از کشور نوسانات شدید بهای ارقام علوفه ای در بازار ، کمبود اعتبارات عمرانی و واردات بی رویه را از جمله مشکلات فراروی این بخش برشمرد.

مازندران رتبه 5 کشور را در تولید گوشت قرمز دارد/س
برچسب ها: تولید ، گوشت ، مازندران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.