مرتضی دستجردی، دبیر جشنواره طعم برتر در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: طعم برتر نخستین کنفرانسی است که سعی دارد با ایجاد فضای رقابتی در صنعت غذا در برترین طعم های شمال ایران گام اساسی بردارد.
وی افزود: طعم برتر از 28 تیر ماه شروع به کار کرده و 18 بهمن فینال مسابقه است و 19 بهمن ماه اختتامیه برگزار می شود.
وی تصریح کرد: جشنواره طعم برتر در سال اول صرفا به صورت ملی برگزار می شود و هیچ کشوری در این جشنواره حضور پیدا نمی کند و مسابقه در دو بخش تخصصی و عمومی برگزار می شود.
در بخش تخصصی در قسمت اصلی انواع غذاهای ایرانی- فرنگی، دریایی، دسر، شیرینی و کیک ارائه می شود و در قسمت فرعی سفره آرایی که جذاب ترین بخش مسابقه است شرکت کنندگان به رقابت می پردازند و برای شرکت در مسابقه های این جشنواره هیچ محدودیت سنی وجود ندارد
وی اظهار داشت: در این جشنواره برنامه های متفاوتی برای کلیه شرکت کنندگان تدارک دیده شده است و با اجرای مسابقات گوناگون فضای مناسبی برای اقشار جامعه به وجود آورده ایم.
در این جشنواره قرار است به مناسب دهه فجر یک کیک 34 متري پخته و قطعات آن به نفع کودکان کار بین متقاضیان مردم عرضه شود./ح