به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بندرعباس یعقوب دلدار گفت: برای بهره برداری از این طرح بیش از 100 میلیون ریال هزینه شده است.
وی تصریح کرد: این واحد در سالنی به مساحت 30 مترمربع در روستای رستم آباد شهرستان پارسیان احداث گردیده است .
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پارسیان گفت: کار این واحد تولیدی از نیمه اول دی ماه آغاز شد و در یک دوره 35 روزه برداشت شده است.
دلدارافزود: با توجه به اینکه طول هر دوره فلش هفت روز است انتظار می رود تا سه دوره قارچ برداشت گردد و پیش بینی می شود از مجموع سه دوره حدود 500 کیلوگرم قارچ برداشت گردد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پارسیان گفت: تولید این محصول کاملا بصورت ارگانیک و سالم بوده و از آنجا که قارچ بخش مهمی از رژیم غذایی سالم را با دارا بودن پروتئین و ویتامین تشکیل می دهد امید است با ترویج فرهنگ مصرف آن در سفره غذایی ، تولید و مصرف این محصول با ارزش ارتقاء یابد./س