مصرف وعده های غذایی کوچک اما به صورت مکرر باعث مهار گرسنگی می شود.

به گزارش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از نشریه آنلاین np2 محققان با انجام یک آزمایش کنترل شده روی 20 مرد که به طور متوسط 27 ساله بودند و نیز دارای یک وزن طبیعی بودند و قررا دادن آنها تحت مصرف یک صبحانه 8/674 کیلوکالری دریافتند خوردن مقادیر کمی از مواد غذایی در طول روز اما به صورت مداوم به جای خوردن صبحانه، ناهار و شام می تواند گرسنگی را که ممکن است منجر به پرخوری شود از افراد دفع نمایند.

براساس این گزارش، محققان ابتدا گروه مورد مطالعه را به یکباره تحت مصرف یک صبحانه 8/674 کیلوکالری قرار دادند وسپس در روزهای دیگر این کالری را به 4 قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را در یک ساعت و درکل طی 4 ساعت به آنها دادند.

نتایج این مطالعه نشان داد: مردانی که کالری صبحانه را طی 4 ساعت دریافت کردند میزان گرسنگی آنها هنگام ناهار کمتر از بقیه بود که این پدیده موید ایجاد تغییرات در دو هورمون مرتبط با مواد غذایی در مردان به نام گرلین و GLP-1 است که با کاهش اشتها مطابقت دارد.

به گفته محققان به نظر می رسد که این استراتژی برای جلوگیری از زیاده روی در خوردن و نیز برای کاهش اشتها موثر باشد./ح
برچسب ها: گرسنگی ، میوه ، هورمون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.