مدیر عامل سازمان منطقه آزاد ارس از صادرات 120 میلیون دلار کالا در مدت 10 ماه نخست سال جاری از منطقه آزاد ارس به کشورهای هدف این منطقه خبر داد.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز ، نجفی با اعلام این خبر افزود:این میزان کالا با 133 هزار تن وزن از این منطقه به کشورهای گرجستان ،ارمنستان ،تركمنستان و آذربايجان، افغانستان، پاكستان، تركيه، آلمان، امارات متحده عربي و ... صادر شده است.

وی افزود: صادرات از منطقه آزاد ارس در مدت یاد شده نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر ارزش دلاری 32 درصد و از نظر وزنی 37 رصد رشد داشته است.

وی عمده اقلام صادراتی در این مدت از گمرک منطقه آزاد ارس را تریلر و كامیون، نخ، مبلمان و انواع صفحات كابینت، تجهیزات پارك بازی كودكان، كیسه و رول پلاستیكی، شمش مس، اكسیدروی، پالت چوبی، پایه فلزی، بنزین ، گازوئیل ،روغن صنعتی، قیرنفت ، پلی اتیلن و بشكه پلاستیكی ، میله فولادی ، لوازم آشپزخانه ، فریزر خانگی ، فرش ماشینی ،كشمش، كورز، تختخواب، باركش كشاورزی و موتورسیكلت اعلام کرد.

مدیر عامل سازمان منطقه آزاد ارس با بیان این که بخش اعظمی از صادرات منطقه آزاد ارس به صادرات حاصل از تولید اختصاص دارد افزود: حجم سرمایه گذاری ها در منطقه آزاد ارس رو به افزایش بوده و هم اکنون 200 فعال تولیدی و بازرگانی و بیش از 760 واحد صنفی فعالیت های اقتصادی و تجاری را در این منطقه انجام می دهند.

نجفی افزود: توانمندی منطقه آزاد ارس برای توسعه تولید برای صادرات زمینه فعالیت شرکت های جدید سرمایه گذار در این منطقه را فراهم کرده و هم اکنون 60 واحد تولیدی جدید در شهرک جدید 260 هکتاری صنعتی و سایت صنایع سنگین منطقه آزاد ارس نیز در حال احداث واحدهای تولیدی هستند.

وی به مزیت های سرمایه گذاری منطقه آزاد ارس اشاره کرد و گفت: از جمله مزایای سرمایه گذاری در منطقه آزاد ارس میتوان به موقعیت جغرافیایی مناسب ، نزدیکی به بازار 400 میلیونی کشورهای CIS ، قرارگیری در درون بازار 10 میلیونی شمالغرب ایران، قرارگیری در مرزهای سه کشور آذربایجان، ارمنستان و نخجوان ،زیرساخت های مناسب، فراوانی انرژی های برق و گاز ،خطوط پرسرعت مخابراتی ، آب فراوان رود ارس ، وجود 4 سد بزرگ و زمینه های فراوان و فرصتهای سرمایه گذاری گسترده می باشد.

گفتنی است برخورداری از نخستین خط آهن برقی ایران با قدمت حدود یکصد سال و نیز سابقه یکصدساله گمرکی از مهم ترین زیرساختهای ارتباطی و اقتصادی در این منطقه بشمار می روند.

یادآور می شود منطقه آزاد ارس در 4 بخش منفصل در شمالغرب ايران و نقطه صفر مرزي در مجاورت با کشورهای ارمنستان، آذربايجان و جمهوري خودمختار نخجوان و کنار رود مرزی ارس استقرار يافته است و بدلیل پتانسیل های بالقوه جغرافیایی و استراتژیکی از اهمیت فراوانی برای تجار داخلی و خارجی برخوردار می باشد/س

برچسب ها: صادرات ، گمرک ، ارس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.