سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان از افزایش 10 درصدی طرح های کشاورزی در دهه فجر امسال نسبت به دهه فجر سال گذشته خبر داد .

 

  محمد نصراصفهانی دیروز در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان افزود: در دهه فجرامسال 276 طرح کشاورزی با هزینه 591 میلیارد ریال به بهره برداری می رسد .

وی اضافه کرد: با وجود بحران خشکسالی در استان 60 درصد این طرح ها مربوط به حوزه آب و خاک است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی اصفهان اظهار کرد: باید بهره برداری از این طرح ها ، یکهزار و 30 مورد به طور مستقیم و 573 مورد به طور غیر مستقیم اشتغال زایی می شود.
وی افزود: 200 روستا و چهار هزار و 696 خانوار در استان از این طرح ها بهره مند خواهند شد.

نصراصفهانی گفت: از دهه فجر گذشته تا امسال 950 طرح با اعتبار یکهزار و 950 میلیارد ریال در اصفهان به بهره برداری رسیده است.

وی با بیان اینکه اصفهان همچنان در تولید شیر خام در جایگاه نخست کشور قرار دارد، افزود: در استان با داشتن دو هزار و 400 واحد صنعتی گاوداری سالانه حدود یک میلیون تن شیر خام تولید می شود.

وی تصریح کرد: سالانه حدود 5/9 درصد افزایش تولیدات دامی در استان اصفهان حاصل می شود.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی اصفهان رشد تولید گوشت قرمز در استان را شش درصد عنوان کرد و افزود: در سالجاری 600 هزار تن گوشت قرمز تولید شد.

وی با بیان اینکه امسال، تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان 80 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشت، افزود: 147 هزار تن مرغ امسال در اصفهان تولید شد که با این میزان جایگاه نخست کشوری را در اختیار دارد.

محمد نصراصفهانی گفت: در سالجاری، در 43 هزار هکتار عملیات کم خاک ورزی(کاهش میزان حرکت ماشین در زمین کشاورزی) انجام شد.

وی درباره ارتقای دانش کشاورزان استان اصفهان اظهار کرد: برای 11 هزار و 540 کشاورز کلاسهای آموزشی برپا شده است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی اصفهان با بیان اینکه در سالجاری 500 هکتار اراضی برای طرحهای توسعه کشاورزی واگذار شد، اضافه کرد: 360 هکتار برای توسعه فعالیتهای غیرکشاورزی در استان واگذار شد.

وی افزود: امسال 258 هکتار زمین کشاورزی بدلیل استفاده نکردن به منابع دولتی بازگردانده شد/س

برچسب ها: افزایش ، طرح های ، کشاورزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.