به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبريز، شهردار منطقه 7 تبریز در جمع خبرنگاران، با اشاره به وجود کارخانه های صنعتی در این منطقه گفت: وجود بادهای مخالف و ریزگردهای هوایی در این منطقه از شهر بیش از سایر مناطق است و شهرداری صرفا حفظ و نگهداری باغ های تملک شده را عهده دار شده است.
امیر حق نیا یادآور شد: طبق برنامه ریزیهای صورت گرفته مقرر شده است که تا سال 92 سرانه فضای سبز در منطقه 7 شهرداری تبریز، به 9.5 متر افزایش یابد.
وی با بیان اینکه در سال 92، بودجه پیشنهادی شهرداری منطقه 7 تبریز 36 میلیارد تومان است گفت: در صورت تصویب شاهد رشد 33 درصدی بودجه نسبت به سال گذشته خواهیم بود.
وی بودجه ی اختصاص یافته برای شهرداری منطقه 7 در سال 84 را چهار میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: با اختصاص 27 میلیارد تومان بودجه در سال 91، شاهد افزایش 575 درصدی بودیم.
وی با بیان اینکه در سال 84 در مجموع برای اجرای کارهای عمرانی در منطقه 7 شهر تبریز، 174 میلیون تومان اعتبار اختصاص یافته بود گفت: در سال 91 در مجموع برای اجرای کارهای عمرانی 8 میلیارد و 250 میلیون تومان هزینه شده است.
حق نیا اجرای پارک پردیس، و تاسیس جایگاه سوخت دو منظوره گاز و بنزین را از جمله طرح های مشارکتی شهرداری منطقه 7 تبریز خواند و گفت: این طرح ها در مرحله ی عقد قرار داد است و به زودی کلنگ زنی خواهند شد.
مسیرگشایی از فلکه ی چمران تا اخمقیه، احداث سالنها و میادین ورزشی، پل های عابر پیاده، ایجاد کتابخانه ها و فرهنگسرا، ایجاد فضای سبز در منطقه، احداث اولین موزه قرانی شمالغرب کشور با اعتباری بالغ بر 2 میلیارد تومان از مهمترین طرح های عمرانی شهرداری در این منطقه از شهر تبریز بود.
شهردار منطقه 7 تبریز با انتقاد از فرهنگ مصرف در کلان شهر تبریز گفت: نظافت یک میلیون متر مربع، 15 تن لایروبی، 10 تن نخاله برداری و جمع آوری روزانه 105 تن زباله از منطقه 7 تبریز آمار تکان دهنده ای است که باید برای کاهش آن، مردم با فرهنگ تولید زباله آشنا شوند. /ع