ميزان کامل کمک های سالانه آمریکا به اسرائیل به خط قرمز رسانه های آمریکایی تبدیل شده و هیچکس حرفی از آنها نمی زند.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران ، در گزارشی در سایت گزارش واشنگتن در امور خاورمیانه آمده است: اخیرا آمریکایی ها از طريق رسانه ها متوجه شده اند كه "اسرائیل 3 میلیارد دلار کمک خارجی سالانه از ایالت متحده دريافت مي كند."

هرچند اين امر حقيقت دارد، اما هنوز هم یک دروغ محض است و واقعيت بطور كامل بيان نمي گردد.
مشکل این است که اسرائیل تنها در سال مالي 1997، 525،800،000 دلار تحت عناوين مختلف(بجز 2 ميليارد دلار بودجه کمک های خارجی و 2 ميليارد دلار تضمين هاي وام) از فدرال منابع مالي دريافت كرده است. بنابراین رقم كامل کمک های مالی ایالت متحده و ضمانت هاي پرداخت وام به اسرائیل در سال 1997 ،5.525.800.000 دلار مي باشد.

در حالي كنگره برنامه هاي كمك مالي كلان به اسرائيل را تائيد مي كند كه رژيم اسرائيل بيش از يك سوم مجموع كمك هاي خارجي امريكا را به تنهايي دريافت مي كند و جمعيت اين رژيم تازه تاسيس يك هزارم جمعيت جهان را تشكيل مي دهد!. 

فعالان و طرفداران اعطاي وام يا كمك هاي مالي به اسرائيل در كنگره،بخصوص در كميته هاي كارشناسي، یهودی هستند و کمک های مالی مبارزات انتخاباتی از سوي لابي هاي اسرائیل، کمیته روابط آمريكا اسرائیل (آیپک)،براي آنها تامين مي شود.

به اعضای این کمیته كارشناسي در کنگره پول پرداخت مي شود تا به نفع اسرائيل عمل كنند نه اينكه حرف از واقعيت ها بزنند. 

همین امر در مورد رئیس جمهور، وزیر امور خارجه و مدیر کمک های خارجی صادق مي باشد.بدين ترتيب بودجه کمک مالي به اسرائیل توسط آراي آنها يا به تصویب کنگره مي رسد و یا افزایش می یابد، اما هرگز در مورد ان کاهش مطرح نمي گردد. 

توجه داشته باشيد كه سرانه تولید ناخالص داخلی اسرائيل(بر حسب هر نفر) در سال 1995، 15.800 دلار بوده است.بدين ترتيب اسرائيل پايين تر از انگلیس با 19.500 و ایتالیا با 18.700 دلار قرار دارد اما از درآمد سرانه توليد ناخالص داخلي ایرلند با 15.400 و اسپانیا با 14.300 دلار بالاتر است.

هر چهار کشور اروپایی سهم بسیار زیادی از مهاجران در ایالت متحده آمریکا را دارا مي باشند،اما با این حال هیچ کدام به سازماندهی گروه هاي لابي برای دريافت کمک های خارجی ایالت متحده تا كنون مبادرت نكرده اند. 

لابی که اسرائیل و حامیان آن در ایالت متحده براي دريافت كمك هاي مالي از واشنگتن ترتيب داده اند با نوعي ممنوعیت و رسيدگي به جزئيات آن، لابي آيپك مي باشد؛ سازماني با 15 میلیون دلار بودجه، 150 کارمند و پنج یا شش لابی زير مجموعه كه ديدار با اعضاي کنگره را در يك يا دو نوبت در سال برنامه ريزي مي كنند،اداره مي شود. 

در اين بين کنفرانس رؤسای سازمان های یهودیان آمریکا متشكل از 52 سازمان ملي يهودي در امريكا، نقش ويژه اي در پيشبرد سياست هاي اسرائيل بر عهده دارد. 

در میان آنها سازمان حادسا، (سازمان زنان صهیونیست) که سازماندهي بازدید کنندگان آمریکایی یهودی از اسرائیل را بر عهده دارند، کنگره یهودیان آمریکا، که حمایت از اسرائیل در میان اعضای سياسي، وظيفه آنها ست و کمیته آمریکایی یهودی،یکی از نشریات اصلی اصول لابی اسرائیل، جز مطرح ترين لابي ها شمرده مي شوند.

شاید بحث برانگیز ترین این گروه ها اتحاديه ضد افترا مي باشد. هدف بسیار مهم اين اتحاديه، حفاظت از حقوق مدنی یهودیان آمریکایی مي باشد.
 
بر اساس شواهد مستند يكي از عوامل دفتر اتحاديه ضد افترا يهود در لس آنجلس و سان فرانسیسکو فایل های به سرقت رفته از اداره پليس سان فرانسیسکو را که دادگاه راي به نابود ساختن آن داده بود -مداركي كه باعث نقض حقوق مدنی افراد بومي(اصولا مهاجران)مي شد-خريداري كرده بود و در اقدامي غير قانوني و از پيش طراحي شده، مواردي را به فایل های موجود اضافه كرده بود.

اين اقدام توسط اطلاعات خبرچینان اين اتحاديه در میان اعراب آمریکایی، آمریکایی های آفریقایی تبار، گروه هاي ضد آپارتاید و گروه صلح و عدالت انجام پذيرفت.

نفوذی هاي اين اتحاديه در زمان حضور خود در جمع اين گروه ها، نام و اظهارات سخنرانان و اعضای مخاطبان برنامه های برگزار شده توسط گروه هایی مذكور را جمع آوري كردند. 

عوامل اين اتحاديه حتی به ثبت پلاک اشخاصی حاضر در چنین برنامه هایی مبادرت داشته اند.  
در دهه هفتاد، زمانی که کنگره بر ميزان دريافتي اعضای خود از هزینه های سخنراني و حق امتیاز کتاب حدودي را تعيين كردند،كه اين قانون آيپك را در پرداخت مبالغي در انتخابات به عوامل خود محدود مي كرد.

در ادامه با ایجاد کمیته های "اقدام سیاسی"  اعضای هیئت مدیره ملی آيپك مشكل را به نفع خود حل كردند. 

تا به امروز حدود 126 نوع از اين سازمان ها - كميته هاي اقدام سياسي به ثبت رسيده اند و کمتر از 50 كميته فعال در هر انتخابات ملی مشاركت جدي داشته اند.

بر اساس قوانين انتخاباتي آمريكا، هر رای دهنده می تواند تا 2000 دلار و هر كميته اقدام سياسي نيز تا 10000 دلار در یک انتخابات به يك كانديد پول اعطا كند. بدين ترتيب،اين كميته ها-50 كميته فعال در انتخابات، به يك كانديدا كه با مخالفت هاي سياسي از سوي گروه ها مواجه مي باشد، مي توانند تا نيم ميليون دلار پول بدهند.

این ميزان پول برای خرید برنامه هاي تلویزیون جهت تبليغات و راي جمع كردن كافي مي باشد.  
حتی داوطلبانی که به این پول نياز ندارند قطعا نمی خواهند اين مبالغ باد آورده به یک رقیب از حزب خود در انتخابات اولیه، یا به یک رقیب از حزب مخالف در انتخابات عمومی برسد. 

در نتیجه، همه آنها به جز تعداد انگشت شماری از آنها، يعني 535 عضو مجلس سنا و كنگره رای به منافع آيپك، همچون كمك مالي به اسرائيل و ديگر سياست هاي آمريكا در منطقه خاورميانه، مي دهند.

اما در مورد ميزان كمك هاي مالي آمريكا به اسرائيل و هزينه اين رابطه بر شهروندان امريكا،مي توان به يافته هاي "سرویس تحقیقات کنگره"، شاخه ای از کتابخانه کنگره استناد كرد. بر اين اساس اسرائیل از سال مالی 1996 تا 1949 مبلغ 62،5 میلیارد دلار کمک خارجی از آمريكا دريافت كرده است. 

بدين ترتيب کل کمک های خارجی ایالت متحده به تمام کشورهای جنوب صحرای آفریقا، امریکا لاتین و کارائیب 62.497.800.000 دلار بوده است -كه تقریبا با ميزان اعطايي به اسرائیل برابري مي كند.
بنا به گزارش اداره جمعيت واشنگتن در اواسط سال 1995 جمعيت کشورهای جنوب صحرای آفريقا مجموعا 568 میلیون نفر بوده است. 

از 24.415.700.000 دلار کمک های خارجی که اين كشورها دریافت کرده بودند،سهم هر نفر 42.99 دلار بوده است. 

کشورهای آمریکای لاتین و کارائیب نيز با جمعيتي نزديك به 486 ميليون نفر،جمعا 38.254.400.000 دلار كمك خارجي از آمريكا دريافت كرده اند.يعني هر نفر 79 دلار !

سرانه کمک های خارجی ایالت متحده به اسرائیل،با جمعيت 5.8 میلیون نفري برابر است با 10،775.48 به ازاي هر نفر!! 

این بدان معنی است که در مقابل هر دلار آمریکا كه در كشورهاي آفريقايي هزينه مي شود،250.65 دلار در اسرائيل هزينه مي گردد يا به عبارتي دقيق تر به ازای هر دلار در نیمکره غربی خارج از ایالت متحده آمریکا،214 دلار براي هر اسرائيلي! 

شاون توئينگ سردبير واشنگتن ريپود نيوز، حقايق تكاندهنده اي در مورد كمك هاي خارجي آمريكا از سال مالي 1996 و 1997 گزارش مي دهد. آنها ميزان كمك هاي خارجي را در سال مالی 1993 مبلغ 1،271 میلیارد دلار، 355،3 میلیون دلار در سال مالی 1996 و مبلغ 525،8 میلیون دلار در سال مالی 1997 گزارش مي دهند. 

این شواهد نشان دهنده افزایش متوسط 12.2 درصدي در مورد مجموع كمك هاي خارجي رسمي(به ثبت رسيده)در سال هاي مالي بعد مي باشد. 

با احتساب موارد غير رسمي و گزارش نشده ميزان كمك هاي خارجي آمريكا به اسرائيل فراتر از ميزان اعلام شده خواهد بود.

در 31 اکتبر، 1997 اسرائیل، 3،05 میلیارد دلار کمک خارجی از ایالت متحده آمریکا و  3،08 میلیارد دلار کمک خارجی برای سال مالی 1998 دریافت کرده است.

با اضافه کردن كمك هاي سال 1997 و 1998 و سال های قبل از سال 1949، کل مبلغ به 74.157.600.000 دلار در قالب کمک هاي وامي و کمک های خارجی مي رسد.
 
اما این كل داستان و رقم واقعي كمك هاي خارجي نمي باشد. دریافت سالانه کمک های خارجی در طول ماه هاي اول سال مالی، به جای دريافت اقساط سه ماهه، فقط یک امتیاز ویژه از سوي کنگره برای اسرائیل مي باشد،كه همين امر، اسرائیل را به سرمایه گذاری در اوراق قرضه وزارت خزانه داری ایالت متحده قادر مي سازد. 

این بدان معنی است که آمریکا به اسرائيل در شروع سال مالي پول پرداخت مي كند و در ادامه سال با سرمايه گذاري اسرائيل در اقتصاد آمريكا،بهره پول هاي اعطايي خود به اسرائيل را هم پرداخت مي كند.

با احتساب سود 1.650 میلیارد دلاري به کل مبلغ، رقم 84.854.827.200 را خواهيم داشت.
به عبارتي به ازاي هر مرد، زن و کودک اسرائیلي،14346 دلار هزينه مي گردد.

البته توجه داشته باشيد كه،در اين برآورد منابع مالي كه دولت آمریکا به عنوان ضمانت وام به اسرائیل مي دهد را لحاظ نكرده ايم(9،8 میلیارد دلار تا به امروز) .

تاكنون رويه اقتصادي دولت آمريكا با اسرائيل،كاهش نرخ بهره وام هاي تجاري دولت اسرائیل و تحميل بار مالي آن بر دوش مالیات دهندگان آمریکایی بوده است. 

با توجه به لابي ها و قوانين سهل براي رژيم اسرائيل،اسرائيل هرگز ملزم به بازپرداخت وام هاي دولت آمریکا نيست. 

حقیقت امر براي ماليات دهندگان آمريكايي بسيار رنج آور مي باشد.

اغلب وام های ایالت متحده به اسرائیل طي فرايندهايي از طريق كانال هاي لابي بخشيده شده اند.

در مورد وام های دیگر نيز، اسرائیل به پرداخت بهره يا باز پرداخت انها به نحوي معاف شده است.  
بر اساس متمم کرانستون(قانوني که توسط کنگره در سال 1983 به هر نوع کمک های خارجی آمريكا نوشته شده است)، فرايند باز پرداخت کمک های اقتصادی به اسرائیل را براي اين رژيم به نوعي غير ملزم ساخته است. 

به طور خلاصه اینكه کمک های ایالت متحده به عنوان کمک های بلاعوض و یا وام به اسرائیل تعلق گيرد يا نه صورت مسئله را تغيير نمي دهد،چرا كه اين مبالغ به خزانه داري آمريكا بر نمي گردد. 

اسرائیل از امتیازات دیگري نيز برخوردار است. کشورهای دریافت كننده کمکهای نظامی ایالت متحده به نوعي ملزم هستند از آنها برای خريد سلاح های ساخت ایالت متحده، مهمات و آموزش استفاده كنند،اما اسرائیل می تواند بخشی از این بودجه را در خريد،توسعه برنامه هاي نظامي خود هزينه كند. 

حتي هنگامی که اسرائيل وام هاي نظامي آمريكا را براي خريد محصولات ایالت متحده دريافت مي كند، در اغلب موارد، فروشندگان ایالت متحده را به خرید قطعات و یا مواد از تولید کنندگان اسرائیلی ملزم مي سازد. 

بدين ترتيب تولید کنندگان و صادرکنندگان بخش هاي نظامي اسرائیل با کمک های مالي ایالت متحده-درآمدهاي حاصل از ماليات دهندگان آمريكايي-تطميع مي شوند.

لازم به ذکر است که اسرائیل کمک های خارجی ديگري هم از برخی کشورهاي ديگر دريافت مي كند.

پس از ایالت متحده، دومين كمك كننده مالي اسرائيل- کمک های اقتصادی و نظامی آلمان مي باشد. 

بزرگترین بخش کمک های آلمان پرداخت غرامت به قربانیان اسرائيلي در ماجراي هولوكاست نازي مي باشد. 

همچنین شاهد کمک های نظامی گسترده آلمان به اسرائیل در جنگ خلیج فارس و بعد آن بوده ايم. از طرفي بخش هاي ديگر کمک های مالی آلمان در قالب برنامه هاي آموزشی و تحقیقاتي به نهادهای اسرائیلی تعلق مي گيرد. 

مجموع کمک های آلمانی به دولت اسرائیل، افراد و موسسات خصوصی در مجموع 31 میلیارد دلار مي باشد، با احتساب كمك هاي ایالت متحده آمریکا و آلمان تقریبا 20.000 دلار براي هر اسرائيلي برآورد مي گردد. 

بخش بسیار کمي از كمك هاي اعطايي به 20 درصد از شهروندان اسرائیلی (که مسلمان یا مسیحی هستند) تعلق مي گيرد،در عوض شهروندان یهودی اسرائیل بيشترين بخش اين مبالغ را دريافت مي كنند.

با کسری بودجه سالانه آمريكا و روند صعودي آن، هر دلار کمک ایالت متحده به اسرائیل، بدهي دولت آمريكا را افزايش مي دهد.

بر این اساس، از سال 1949، مبلغ 84،8 میلیارد دلار کمک های بلاعوض، وام ها و کالا كه اسرائیل از سوي ایالت متحده آمریکا دریافت كرده است، هزینه اضافی 49936880000 دلاري را براي مردم امريكا داشته است.

بسیاری از هزینه های كمك به اسرائیل بر دوش مالیات دهندگان آمریکایی تحميل مي گردد، از جمله كمك خارجي 45،6 میلیارد دلاري ایالت متحده به مصر از زمان صلح با اسرائیل در سال 1979.
کمک های خارجی ایالت متحده به مصر به طور متوسط 2،2 میلیارد دلار در هر سال مي باشد.
البته نبايد هزینه های سیاسی و نظامی حمایت از اسرائیل در طول نیم قرن اختلاف با فلسطینی ها و همسایگان عرب آن را ناديده گرفت.

علاوه بر این، حدود 10 میلیارد دلار تضمین های وام و 20 میلیارد دلار معاف از مالیات سهم یهودیان آمریکایی به اسرائیل در نیم قرن،هزينه هاي رابطه با اسرائيل مي باشد.

در مجموع با احتساب مبلغ 84،8 میلیارد دلار کمک به اسرائیل از سال مالی 1949 تا 1998 و سودي كه ایالت متحده براي پرداخت پول قرضي پرداخت مي كند، مجموع هزینه های كمك هاي آمریکا بر دوش مالیات دهندگان 134،8 میلیارد دلار، برآورد مي شود. با احتساب 14.630 دلاري كه هر اسرائیلی از دولت ایالت متحده،از 31 اکتبر 1997 دریافت مي كند، هزینه آن بر دوش مالیات دهندگان آمریکایی، 23.240 دلار به ازاي هر اسرائيلي برآورد مي شود.


برچسب ها: آمریکا ، اسرائیل ، مالیات ، کمک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار