به گزارش مجله شبانه
باشگاه
خبرنگاران، وبلاگ
صراط در آخرین یادداشت خود آورده است:
وَ لا تَقْعُدُوا بِكُلِّ صِراطٍ تُوعِدُونَ وَ تَصُدُّونَ عَنْ سَبیلِ اللَّهِ مَنْ آمَنَ بِهِ وَ تَبْغُونَها عِوَجاً وَ اذْكُرُوا إِذْ كُنْتُمْ قَلیلاً فَكَثَّرَكُمْ وَ انْظُرُوا كَیْفَ كانَ عاقِبَةُ الْمُفْسِدینَ (سوره اعراف 86)
و بر سر هر راه ننشینید كه (مردم با ایمان را) تهدید كنید و مؤمنان را از راه خدا باز دارید، و با (القاى شبهات،) آن را كج و معوج نشان دهید! و به خاطر بیاورید زمانى را كه اندك بودید، و او شما را فزونى داد! و بنگرید سرانجام مفسدان چگونه بود .
که خدای متعال ،زیاد شدن جمعیت مسلمین را نوعی نعمت میداند و زیاد شدن جمعیت اجتماع وابسته مسقیم به کثرت خانواده و فرزندان دارد. که اینرا دشمن بهتر درک کرده و لذا برای خودشان تلاش ازدیاد جمعیت را دارند و برای مسلمین تلاش کمتر کردنش .
قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص:أَکْثِرُوا الْوَلَدَ أُکَاثِرْ بِکُمُ الْأُمَمَ غَداً
فرزندان خود را زیاد کنید تا فردا به واسطه (کثرت) شما بر دیگر امم افتخار نمایم. الکافی جلد6 صفحه 2
یکی از مهمترین عوامل پیشرفت ، برنامه ریزی انسانی و توسعه و رشد جامعه ، عامل افزایش جمعیت است.
نگاهی به کشورهای پیشرفته و درحال توسعه رابطه ی مستقیم پیشرفت جامعه با رشد جمعیت را نمودار می سازد. برای مثال کشور پیشرفته ای مثل آمریکا حدود 300 میلیون نفر جمعیت دارد و یا برزیل حدود 204 میلیون نفر و ژاپن حدود 128 میلیون نفر جمعیت دارد. در حالیکه در مقابل کشورهای با جمعیت خیلی کم در واقع محکوم به زوال هستند و با کوچکترین زلزله ی سیاسی از بین می روند.
اینها همه در حالی است که گفته می شود ایران ظرفیت و پتانسیل حدود 150 میلیون نفر جمعیت و بلکه بیشتر را دارد.
حضرت آیت الله سبحانی فرموده اند: بهترین کمک (برای تقویت جامعه ی اسلامی در مقابل کفار و دشمنان) فرزند است و این شعار ضدقرآنی و باطل که «اولاد کمتر، زندگی بهتر» را ترک کنید...این شعار خلاف قرآن است و از یهود آمده و در مغز مسئولین قبلی بوده و پخش شده است.
با تکیه بر سخن این عالم بزرگ باید گفت شواهد هم نشان می دهند که طرحهای استعماری با شعار کاهش جمعیت در ایران کلید خورده است و با توجه به شواهد ذیل حداقل 2جای ابهام در ذهن من وجود دارد که:
اولا سازمان ملل به 2 کشور بیش از همه در مسئله کنترل جمعیت کمک کرده ، یکی هندوستان فوق یک میلیاردی است و دیگری ایران چندده میلیونی! و سوال اینجاست که سازمان مللی که هیچ جا نفعش به ایران نمی رسد چه شده که در این مسئله ایران را در صدر کمکهای خود قرار داده؟!
دوما با وجود هزارها هزار مقاله ی مفید و برتر پژوهشگران و اساتید ایرانی ، چه می شود که استادی از ایران جایزه ی "جمعیت شناسی" را می برد و از او به خاطر ایران دوستی اش تقدیر ویژه می کنند؟! و حال آنکه سازمان ملل هیچ قدم مثبتی در این سه دهه برای ایران برنداشته است و سخنان برژینسکی دلیل بر این مدعاست که گفته است :" از فکر کردن به حمله ی پیشدستانه علیه تأسیسات هسته ای ایران اجتناب کنید و یک بازی طولانی مدت را انجام دهید چون زمان، آمارهای جمعیتی و تغییر نسل در ایران به نفع رژیم کنونی نیست".2
اما یکی از توجیهات فرزندنیاوری! این است که تربیت فرزند مشکل است و کیفیت تربیت مهمتر است و همینطور مشکلات اقتصادی خانواده ها کفاف جمعیت زیاد را نمی دهد.
از دو دیدگاه می توان به این قضیه پاسخ گفت :
اگرآدم 5 تا بچه داشته باشد به تربیت آنها مىرسددر حالیکه ما هیچ آمارى نداریم كه هركسى فرزند كمتر داشته باشد، بهتر آنها را تربیت مىكند. هیچ آمارى نداریم كه اگر كسى زیاد بچه داشته باشد، بچه هایش بى ادب هستند(برعکسش خیلی در آمارها است که ذیلا بیان می شود ) و اگر كسى یك بچه داشته باشد، بچهاش باادب است. افرادى هستند كه 12 تا بچه دارند، 12 تا گل دارند. افرادى هستند كه یك بچه دارند ولى یك گرگ دارند. ما هیچ آمارى نداریم كه هركسى بچه كمتر داشته باشد، ادبش بیشتر است.
مسئلهى دیگر این كه در رزق كفاف بهتر است. مىگویند: یكى از اولیاء خدا داشت مىرفت، نیاز به غذا پیدا كرد به یك چوپانى گفت: آقا از این شیرت به من مىفروشى. مقدارى از شیرت را به من هدیه مىكنى؟ گفت: نه. گفت: خدا ان شاءاللّه به تو مال زیادى بدهد. رفت به یك كسى دیگر گفت: آقا من غذا مىخواهم. این پول را مىگیرى به من غذا بدهى؟ یا مجانى مىدهى؟ گفت: بله. گفت: خدا ان شاءاللّه به قدرى به تو بدهد كه براى تو بس باشد. اصحاب گفتند: آقا آن كسى كه به شما نداد به او گفتید: خدا خیلى به تو بدهد و به آن كسى كه به شما غذا داد، گفتى: كه خدا به اندازهى كفافت به تو بدهد. گفت: آن یكى را نفرین كردم. شما نمىفهمید. در دعاى مكارم الاخلاق داریم خدایا «وَ تَوِّجْنِى» تاج بر سرم كند «اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ تَوِّجْنِى بِالْكِفَایَهِ» (صحیفه سجادیه، دعاى 20) در دعاى مكارم الاخلاق داریم، یعنى یك طورى كه به اندازهى امرار زندگیم داشته باشم.
روزى حلال به قدرى ارزش دارد كه حدیث داریم: كسى كه روزى حلال دنبال كند و تاجر امینى باشد و راست گو باشد در قیامت با شهدا محشور مىشود. حدیث داریم كسى كه نان حلال بخورد، قلبش نورانى مىشود. حدیث داریم: كسى كه دنبال نان حلال نرود و زن و بچهاش را آواره كند، ملعون است. خدا لعنت كند مردى را كه زن و بچهاش را به امید خدا رها مىكند. مىگوید: خودتان مىدانید. خدا لعنت كند مردى را كه دنبال روزى زن و بچهاش نمىرود و پى كار كردن نیست.
نان حلال پیدا كردن عبادت است. كسى كه دنبال نان حلال برود مثل این است كه جهاد مىكند. لقمهى حرام در بچه اثر مىگذارد. لقمهى حرام باعث مىشود كه نصیحتهاى امام حسین در ظهر عاشورا در قلبش اثر نكند. امام حسین پیش از ظهر عاشورا فرمود: شكم شما از حرام پر شده است. لقمهى حرام قساوت قلب مىآورد. نگاه نكنید به این كه یك نفر چه قدر درآمد دارد. حساب كنید كه شما كجا هستید.
همچنین طبق آماری که ازسوی مسوولان رده بالای کشور داده می شود معمولا نخبگان جامعه از بین خانواده های پرفرزند هستند و می بینیم که مشکلات فرهنگی مختلف از جمله افسردگی ، بی اخلاقی ، توقعات بالا و همینطور سایر مشکلات اجتماعی و .. که اخیرا دامنگیر جوانان کشور ما شده معمولا در خانواده های کم فرزند پیش می آید.
دوم آنکه عالمی می فرمودند شما اگر نگران رزق و روزی فرزندان هستید باید گفت خداوند خود رزق و روزی بندگانش را متکفل شده است ، شما چرا ناراحت هستید؟! و اگر نگران تربیت فرزندانتان هستید به شما می گویم بچه ها خودشان تربیت شده ی خدایی هستند، شما بی تربیت شان نکنید!
علاوه بر تمام آثار و فواید فرهنگی مثبتی که فرزندآوری و افزایش جمعیت خانواده برای خانواده و جامعه دارد ازجمله شادابی و نشاط خانواده ، کاهش مشکلات فرهنگی و ... ، یکی از آرامش بخش ترین اثرها این است که فرزند نیک و صالح و ذریه ی او "صدقه جاریه" ای است که بعد از مرگ می تواند همچنان جریان داشته باشد و خیر و ثوابش همچنان به ما برسد.