به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان سرهنگ پاسدار سید حسین انوری در شورای اداری
استان افزود: امنیت غذایی از مهمترین مباحثی است که در راستای افزایش تولید در
دستور کار است.
وی ادامه داد: برای تحقق این مهم پرورش مرغ بومی، گسترش پرورش غاز و
بوقلمون، افزایش واحدهای گلخانه ای و توجه به صنایع کوچک برای افزایش تولید مدنظر
قرار گرفت.
انوری گفت: در خصوص تکثیر مرغ بومی یک مرکز تکثیر با تولید 700هزار قطعه داشتیم که یک مرکز دیگر و همچنین پنج مرکز ترویجی به آن اضافه شد و در حال حاضر تولید در این بخش به دو میلیون قطعه رسیده است.
وی ادامه داد: در 12 شهرستان توان تولید 80 هزار جوجه 45روزه اصلاح نژاد شده وجود دارد.
مسوول سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان گفت: طرح هر خانه یک کارخانه به منظور افزایش تولیدات بومی در دستور کار قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: دبیرخانه ای در زمینه اقتصاد مقاومتی در استانداری اصفهان راه اندازی و از تمام ظرفیت های استان برای تحقق این مهم بهره گرفته شود.
انوری مدیریت مصرف را از دیگر راهبردهای قرارگاه اقتصاد مقاومتی برشمرد و افزود: در این زمینه بسته های آموزشی ویژه ادارات، مدارس و خانواده ها تولید و آماده شده است.
وی اضافه کرد: تسهیلاتی که در اختیار بسیج سازندگی قرار گرفته به گونه ای برنامه ریزی شده است که با هر عنوان تسهیلات یک کارگاه ایجاد شود/س