وی در ادامه خاطرنشان کرد: در طرحی که برای محدوده اطراف حرم مطهر رضوی در سال 1387 تصویب شد، همه آثاری که نیازمند حفاظت قید گردید، ازهمین رو این سند نباید هر لحظه توسط دستگاههای مختلف دستخوش تغییرات شود.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری مشهد با بیان اینکه سازمان میراث فرهنگی در مقاطع و شرایطی خاص اقدام به ثبت آثاری میکند و انتظار دارد این آثار در طرح جامع قرار گیرد، تصریح کرد: این در حالی است که طرح جامع به عنوان مبنای کار شهرداری، قبلا به تصویب رسیده و برای هر اثری که میراث فرهنگي سالهای آتی برنامهریزی میکند، از قبل طرح تدوین شده است.
جاوید با اشاره به اینکه تمام برنامهریزیها در محدوده پیرامونی حرم مطهر بر مبنای تراز صفر پایهگذاری شده اظهار کرد: شهرداری به هیچ وجه به دنبال سود و انتفاع نیست و بارگذاریهایی که در این منطقه انجام شده و هزینههایی که باید در این محدوده صورت گیرد، به گونهای طراحی شده که هزينه از محل درآمد تامین گردد.
وی ادامه داد: وقتی ثبت آثار به مرور زمان از سوی سازمان میراث صورت میگیرد، تعادل اجرای طرح به هم میخورد و هزینههایی در برخی مکانها تولید میشود که با طرح جامع همخوانی ندارد برای مثال سازمان میراث اصرار بر حفظ و نگهداری طرحی دارد که شهرداری برای آن قسمت کاربری انتفاعی در نظر گرفته است.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: اگر قرار است در نقطهای اثری ثبت شود که کارکرد فرهنگی، تاریخی و ... ایجاد کند، ما به ازای آن حتما باید لحاظ شود، در غیر این صورت این اتفاق اگر بدین منوال پیش برود، اختلاف نظرها هم بیشتر خواهد شد.
جاوید ابراز امیدواری کرد با برگزاری این بازیدها تفکرات به هم نزدیک شود چرا که شهرداری مخالف حفظ آثار تاریخی و فرهنگی شهر نیست و حتیخانه ملک به همت شهرداری تملک گردید، اما باید برای نحوه حفظ این آثار و هزینههایی که برای مدیریت شهر به دنبال دارد، فکری شود./س