برخلاف روند معمول که در اغلب کشورها در حال جریان است، بهداشت و تندرستی باید پایه و اساس توسعه اقتصادی و اجتماعی باشد.

محمد مهدی لطیفی استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران تصریح کرد: بهداشت برای همه هدف و جریانی بسیار مهم است که تحقق آن شعار کشورهای مختلف جهان بوده و در واقع کشورها و جوامع مختلف در تلاش برای دستیابی به آن هستند.

وی با بیان اینکه بهداشت و تندرستی حق طبیعی و قطعی مردم است، اظهار داشت: متأسفانه اختلاف موجود بین وضعیت بهداشتی و تندرستی مردم جهان زیاد است و تلاش ها و اقدامات موجود نتوانسته که این اختلاف را کاهش قابل ملاحظه ای دهد.

لطیفی با اشاره به اینکه تأمین بهداشت و تندرستی یک هدف مهم اجتماعی است تأکید کرد: برخلاف روند معمول که در اغلب کشورها در حال جریان است بهداشت و تندرستی باید پایه و اساس توسعه اقتصادی و اجتماعی باشد.

وی یادآور شد: نباید وظیفه و هدف بهداشت برای همه و تندرستی افراد جامعه تنها بردوش یک سازمان و وزارتخانه باشد و در واقع هماهنگی و همکاری بخش های مختلف که با توسعه اقتصادی کشور ارتباط دارند برای دستیابی به بهداشت و تندرستی ضروری است./ع2

برچسب ها: بهداشت ، تندرستی ، اقتصادی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار