براساس آمار وزارت بهداشت، هر کودک 12 ساله ایرانی به طور متوسط دو دندان پوسیده دارد.

دکتر میترا برادران جراح دندانپزشک در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با اشاره به اینکه خرابی دندان ها نقش مهمی در بروز عفونت ها در اعضای مختلف بدن دارد گفت: ابتلا به بیماری های قلبی-عروقی، کلیوی و گوارشی نه دلیل ایجاد عفونت توسط دندان های ناسلم ایجاد می شود.

وی با اشاره به تحقیقات انجام شده در وزارت بهداشت گفت: براساس آخرین تحقیقات انجام شده، 60 درصد از کودکان 12 ساله کشور دندان پوسیده دارند و به طور متوسط هر کودک 12 ساله دو دندان پوسیده دارد.

این جراح دندان پزشک با تأکید بر اهمیت صرف صبحانه در پیشگیری از پوسیدگی زود هنگام در کودکان گفت: کودکانی که در سنین 2 تا 5 ساله هستند و صبحانه نمی خورند در مقایسه با کودکانی که هر روز صبحانه می خورند، 4 برابر بیشتر به پوسیدگی دندان مبتلا می شوند.

وی یادآور شد: براساس تحقیقات انجام شده 52 درصد کودکان 3 ساله و حدود 90 درصد دندان های کودکان 2 ساله و 90 درصد دندان های شیری و دائمی کودکان 10 ساله کشور دارای پوسیدگی است.

دکتر برادران در پایان گفت: کودکانی که در مقطع پیش دبستانی و اول ابتدایی هستند با توجه به رویش اولین دندان دائمی در آنان باید والدین بر نحوه مسواک زدن صحیح کودکان نظارت داشته تا از بروز پوسیدگی زودهنگام دندان ها پیشگیری شود./ع2

برچسب ها: صبحانه ، پوسیدگی ، دندان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.