به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد :
برزو هیبتیان، با اشاره به تولید 13 هزار و 66 تن مرغ گوشتی، از ابتدای امسال تاکنون، و تولید دو هزار و 82 تن تخم مرغ در استان چهارمحال و بختیاری، گفت: 20 درصد مرغ های گوشتی تولیدی این استان، به استان های اصفهان و کهکیلویه و بویر احمد صادر شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد كشاورزي استان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: امسال، 20 هزار قطعه توسعه مرغداری را داشته ایم که با هزینه ای بالغ بر 300 میلیون تومان انجام پذیرفت و توانست برای 8 نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم ایجاد شغل کند.
طهمورث فتاحی؛ مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهاد كشاورزي استان چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره به وجود 2 کشتار گاه 8 هزار تنی و 1 کشتارگاه 4 هزار تنی مرغ در این استان، گفت: سالانه ظرفیت کشتار 20 هزار تن مرغ سالم را داریم که 25 درصد آنها ضایعات می باشد و این ضایعات، 100 درصد به صنایع تبدیلی و تکمیلی تبدیل می شود.
قابل ذکر است؛ 168 مرغداری گوشتی فعال و 110 مرغداری گوشتی در دست مطالعه تا احداث در استان چهارمحال و بختیاری وجود دارد. /س