مدير گروه بهداشت محيط وحرفه اي مرکز بهداشت نیشابور گفت: امروزه رابطه مستقيم بين جمع آوري و دفع بهداشتي زباله با كنترل شيوع بيماريها مشخص شده است و نگهداری غیراصولی زباله در منزل باعث بروز مشکلاتی از قبیل افزایش موش، سوسک، مگس و ایجاد مناظر زشت و بوی نامطبوع گردیده، و سلامتی افراد خانوار را به خطر می اندازد.

به گزارش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا،مهندس معروفيی اظهار داشت: از اين رو اهميت رعایت بهداشت محیط مسکن نقش مهمی در پیشگیری از بیماریها دارد و یکی از اين موارد جمع آوری و نگهداری صحیح زباله های تولید شده در خانه می باشد.

وی خاطرنشان کرد: برای نگهداری موقت زباله در منزل باید ظروف نگهداری موقت زباله درب دار باشد، برای جلوگیری از پراکنده شدن زباله و دسترسی حشرات و حیوانات به زباله  قابل شستشو و زنگ نزن باشد، ترجیحاٌ ظروف پلاستیکی ترجیحاٌ استوانه ای شکل باشد، برای سهولت شستشوی تمامی قسمتها و دیواره های داخلی ظرف دارای ظرفیت مناسب باشد، به طوری که گنجایش زباله تولیدی دو روز منزل را داشته و براحتی قابل جابجایی باشد.

مدير گروه بهداشت محيط و حرفه اي مرکز بهداشت نیشابور در ادامه گفت: کیسه پلاستیکی، سالم و بدون پارگی بوده تا از پخش آلودگی در محیط به هنگام جمع آوری و حمل و نقل جلوگیری به عمل آید. محل ثابت برای نگهداری ظروف زباله در نظر گرفته شده و محل مورد نظر تمیز نگهداشته شود.     زباله های نگهداری شده حداکثر دو روز یک بار به صورت بسته بندی باید از منزل خارج و به صورت بهداشتی دفع شود. در صورت آلوده شدن ظروف پس از تخلیه زباله باید شستشو شوند و در نهایت زباله ها به موقع و در زمان مشخص شده برای جمع آوري به خارج از منزل منتقل شود./ح
برچسب ها: زباله ، منزل ، بیماری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار