به گزارش
گروه كلينيك باشگاه خبرنگاران؛ دكتر سید سعید صدر، روانپزشك با بیان این مطلب اظهار داشت: اضطراب امروز تقریباً گرفتاری همه افراد جامعه است و بیشتر مراجعان به روانپزشكها، بیمارانی هستند كه از اضطراب رنج میبرند و اضطراب گاهی فرد را از زندگی سیر میكند.
وی افزود: ممكن است افراد به خاطر گرفتاریاي كه در زندگی دارند، دچار اضطراب شوند كه این موضوع بیمارگونه نیست، اما اگر همین اضطراب منجر به اختلال در عملكرد انسان شود و مثلا باعث اختلال در خواب و اشتها شود یا اگر فردی حوصله دیگران را نداشته باشد، این اضطراب بیماری است و نیازمند درمان است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: كسی كه دچار اضطراب میشود به طور دائم دستهایش را به هم میمالد، در جایی كه نشسته آرام نیست، پایش را حركت میدهد، نسبت به آينده نگران است، خوابهای آشفته میبیند و اعتماد به نفس كمی دارد. اطرافیان با دیدن چهره فرد مضطرب متوجه بیماری او میشوند.
دکتر صدر خاطرنشان کرد: اضطراب یكی از ناتوانكنندهترین اتفاقاتي است كه از نظر روحي براي یك فرد اتفاق میافتد و باید برای درمان آن راه تسكیني پیدا كرد مراجعه به روانپزشك ميتواند در يافتن راههاي تسكين كمك كند./ح
منبع وبدا