به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد با اعلام این خبر و با اشاره به اينکه صنايع دخاني در راستاي توسعه منافع همواره در تلاش براي تامين و حفظ وابستگي جسمي و رواني به مصرف محصولات خود در جوامع هستند، اظهار داشت: يکي از ترفندهاي نسبتا نوين اين صنايع توليد انواع سيگارهاي الکترونيک تحت عنوان الکترواسموک است که با هدف ترک سيگار توزيع مي شود.
دکتر رضا سعيدي خاطر نشان کرد: مشارکت برخي از شرکتهاي چند مليتي اعم از صنايع دارويي با ادعاي موثر بودن اين محصولات در ترک دخانيات به بازار کشورهاي مختلف جهان راه پيدا کرده است و بسياري از افراد با هدف ترک يا کاهش مصرف دخانيات به مصرف آن روي مي آورند.
وي خاطر نشان کرد: کليه اقدامات مرتبط با توليد عرضه و مصرف اينگونه محصولات به دليل خاصيت اعتياد آوري و بيماري زايي آن، مشمول قوانين و مقررات منع و تبليغ محصولات دخاني است.
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد اظهار داشت: همچنين موارد منع توليد، عرضه و مصرف اين محصول طي نامه اي به اداره نظارت و بازرسي سازمان صنعت معدن و تجارت استان، مجمع امور صنفي توزيعي و خدماتي مشهد، سازمان بازرسي و نظارت اصناف مشهد و کميسيون مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعلام شده است./ح