
مریم دهداب دانشجوی دکتری شیمی فیزیک دانشگاه سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: مواد اولیه پلاستیک هایی که روی ظرف غذا می کشند و بطری های روغن مایع از جنس PVC هستند.
وی در ادامه گفت: این گونه از پلاستیک به هیچ وجه نباید نزدیک حرارت در هنگام پخت غذا شوند زیرا که گرما باعث آزاد شدن مواد شیمیایی درون PVC شده و به درون مواد غذایی در حال پخت نفوذ می کند که باعث اختلالات هورمونی می شود.
دهداب خاطر نشان کرد: پس تا جایی که می توانید از استفاده ظروف با این جنس خودداری کنید و هرگز مواد را با پلاستیک رویش در مایکرویو نگذارید.
این دانشجوی دکتری افزود: این PVC ها بد قلقند و به راحتی بازیافت نمی شوند.