به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران ،
7 زخمي در چهار حادثه تيراندازي در آمريكا/تيراندازي در يک زمين فوتبال شلوغ در لاس وگاس5 آمريكائي در اثر حوادث تيراندازي مختلف در مناطق كاروليناي شمالي، ايندياناپليس و اوهايو مجروح شده اند.
اتریش بار دیگر حمایت خود را از ادامه مذاکرات هسته ای ایران و 1+5 اعلام کرداتریش حمایت خود را از ادامه مذاکرات هستهای ایران و گروه پنج بعلاوه یک اعلام کرد.
پايان گروگان گیری خونین تاسيسات گازي الجزایر با 56 قربانيخبرگزاری الجزایر و مقامات امنیتی از پایان خونبار ماجرای گروگانگیری در تاسیسات گازی در این کشور خبر داد.
رابطه محرمانه بن علي با موساد فاش شديكي از مقامات بلندپايه سابق تونس از رابطه محرمانه زين العابدين بن علي
ديكتاتور سابق تونس با دستگاه اطلاعاتي اسرائيل "موساد" پرده برداشت.
احتمال آزادي حسني مبارك در چند روز آيندهرئيس هيئت دفاع از ديكتاتور سابق مصر از احتمال آزادي حسني مبارك تا چند روز آينده خبر داد.
تکذیب شایعه مرگ البرادعیدر پی انتشار شایعه ای مبنی بر درگذشت محمد البرادعی مدیر کل پیشین آژانس
بین المللی انرژی اتمی و رئیس حزب قانون اساسی مصر، یکی از فعالان این حزب
این خبرها را بی اساس خواند و از سلامت البرادعی خبر داد.
تظاهرات ضد صهيونيستي در قلب واشنگتن+ تصاويرمنابع خبري از تظاهرات ضد صهيونيستي صدها تن از فعالان سياسي امريكايي در واشنگتن خبر دادند.
ممانعت دولت آمريكا از آزادي پروفسور ايرانيواشنگتن در اقدامي جديد عليه دانشمندان ايراني، از آزادي پرفسور "مجتبي عطاردي" خودداري ورزيده است.
ورود هيئت نظامي ناتو به اسکندرون ترکيههيئت نظامي ناتو به منظور استقرار سامانه هاي موشکي پاتريوت در ترکيه وارد اسکندرون شد.
انفجار در لاذقيه سوريهمنابع خبري از وقوع چندين انفجار در حومه لاذقيه سوريه خبر دادند.
درخواست مردم آمريکا براي توقف کمکهاي آمريکا به رژيم صهيونيستيمردم آمريکا با برپايي تظاهرات خواستار توقف کمکهاي کلان مالي آمريکا به رژيم صهيونيستي شدند.
ليبي ؛ پناهگاهي امن براي گروههاي افراطيکارشناسان مي گويند ليبي به پناهگاهي امن براي گروههاي تندرو در آفريقا تبديل شده و کشور مالي اولين قرباني اين پيامدها است.
ايران به كشوري قدرتمند در خاورميانه تبديل شده/حمله احتمالي اسرائيل به ايران "ديوانگي" است"ميشل عون" رئيس جريان آزاد لبنان از ايران به عنوان كشوري قدرتمند وتاثيرگذار در منطقه خاورميانه نام برد.
کشف 25 جسد در محل گروگانگيري الجزايررسانههاي الجزاير از کشف 25 جسد در محل گروگانگيري خبر دادند .
حمايت آمريکا ؛ عامل ادامه حيات رژيم بحرينفعال بحريني تاکيد کرد حمايت آمريکا از رژيم آل خليفه عامل ادامه حيات اين رژيم است و واشنگتن از مواضعش درباره بحرين پشيمان خواهد شد.
دو زخمي در انفجار در نزديک آتندر اثر انفجار ماده منفجره در نزديكي مركز خريدي در نزديکي شهر آتن دو مامور امنيتي مجروح شدند.
عمليات گسترده ارتش سوريه در مناطق معظميه و دارياارتش سوريه در عملياتي گسترده در مناطق معظميه و داريا در حومه شهر دمشق ، ضربات سنگيني به شورشيان مسلح وارد کرد.
ابتلاء نيم ميليون نظامي آمريکايي به اختلالات روانياختلالات رواني از مهمترين علل خودکشي نظاميان آمريکايي است و پانصد هزار نظامي آمريکايي که در عراق و افغانستان جنگيده اند از اختلالات رواني رنج مي برند.
مزدوران آل خلیفه از زنان و دختران بحرینی کشف حجاب میکننددر ادامه اعمال غیر انسانی مزدوران آل خلیفه علیه مردم بحرین، تصاویری منتشر شده که نشان می دهد علاوه بر بازداشت و شکنجه و استفاده از اسلحه های گوناگون، نظامیان آل خلیفه به کشف حجاب از زنان و دختران بحرینی نیز مبادرت می ورزند.
مرسي طرح "نهضت مصر" را بزودي اعلام مي كندمنابع آگاه از طرح چهارگانه محمد مرسي رئيس جمهور مصر موسوم به "نهضت مصر" براي برقراري روندي جديد در آينده اين كشور خبر دادند.
مردم انگليس بايد منتظر خبرهاي بدتري از الجزاير باشندنخست وزير انگليس از خانواده هاي انگليسي خواست خود را براي خبرهاي بد ديگري از الجزاير آماده کنند.
استفاده آل خليفه از گازهاي خفه کننده عليه تظاهرات مسالمت آميز مردمجمعيت هاي سياسي و فعالان حقوقي بحرين تاکيد کردند نيروهاي امنيتي رژيم آل خليفه با استفاده از سلاح ، باتوم و گازهاي سمي به شکل وحشيانه اي تظاهرات روز جمعه را سرکوب کردند.
جو بايدن مراسم تحليف خود را به جاي آوردمنابع خبري از به جا آوردن مراسم تحليف از سوي جو بايدن معاون رئيس جمهور آمريكا گزارش دادند.
تصويري/سران صهیونیست با سگها عکس تبلیغاتی می گیرند!روزنامه عبری زبان معاریو تصاویری را منتشر کرده که طبق آن سرکردگان رژیم صهیونیستی در یک عمل به اتفاق نظر رسیده اند و آن گرفتن عکس یادگاری با سگ است.
گرفتن ملیت اسرائیلی حرام است!شیخ عکرمه صبری با تاکید بر اینکه قبول ملیت اسرائیلی تایید رژیم صهیونیستی بوده و منجر به فراونی سیاه لشکر این رژیم می شود گرفتن ملیت اسرائیلی را حرام اعلام کرد
پاپ خواستار توقف کشتار افراد بي گناه در جهان شدپاپ بنديکت شانزدهم رهبر کاتوليک هاي جهان روز يکشنبه يک بار ديگر خواستار توقف خشونت ها ، توقف کشتار افراد بي گناه و در پيش گرفتن مذاکره بين طرف هاي درگير شد و گفت گفتگو هميشه اقدامي شجاعانه براي جلوگيري از کشتار افراد بي گناه است.