از ابتدای سال تا کنون 530 تن گوشت شتر در خراسان جنوبی تولید شده است.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی در گفتگو باخبرنگار  باشگاه خبرنگاران بیرجند؛ گفت: سالیانه 800 تن گوشت شتر به ارزش 12 میلیارد تومان در استان تولید می شود که معادل 4 درصد گوشت قرمز تولیدی استان است.

هادربادی مناطق عمده پرورش شتر در استان را شهرستانهای نهبندان ، خوسف ، بشرویه و فردوس عنوان کرد و افزود: در سطح استان 9 واحد پرورش شتر صنعتی با 24 هزار نفر شتر در استان وجود دارد.

خراسان جنوبی پس از سیستان و بلوچستان و کرمان سومین مرکز پرورش دهنده شتر در کشور است.

مازاد شتر استان پس از اقدامت بهداشتی و صدور مجوزهای لازم بصورت زنده یا لاشه به استانهای تهران ، اصفهان ، کرمان ، یزد ، خراسان رضوی ، سمنان و قم صادر می شود.

گوشت شتر حاوی پروتئین هایی با ارزش غذایی بالا و برخی از عناصر معدنی مهم نظیر آهن ، فسفر و کلسیم است و شیر شتر در درمان یرقان و آلرژی موثر بوده و بازده اقتصادی مطلوب در تولید شیر ، گوشت ، پشم و کرک است./س

برچسب ها: تولید ، گوشت ، شتر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.