اشرفینیا افزود: این چیز بدی نیست بلکه یکی از صفات الهی هم هست؛ خداوند می فرماید «فتبارک الله احسن الخالقین»، این صفت الهی برای انسانها هم وجود دارد؛ اما آسیبی که برای انسانها رخ میدهد، این است که نباید برای دیده شدن و اینکه به ما هنرمند، استاد، پیشکسوت بگویند هر کاری انجام دهیم؛ اگر اینگونه کار کنیم، به راحتی می توانیم پیشرفت کنیم.
وی تصریح کرد: طبق آمار وزارت علوم، هر ساله حدود 36 هزار فارغالتحصیل رشته هنر داریم که اگر 30 درصد آنها یعنی حدود 10 تا 11 هزار نفرشان تئاتری باشند، ما هر ساله 11 هزار فارغالتحصیل در این هنر داریم.
مدیر انجمنهای هنری و ادبی بسیج هنرمندان کشور افزود: نباید آنقدر سالنهای تئاتر رکود داشته باشد، ولی متاسفانه میبینیم که از این تعداد فارغالتحصیل تئاتر از دانشگاههای مختلف مانند آزاد، آموزشکده ها، دانشگاههای دولتی، دانشگاههای صدا و سیما حدود سه نفر به تئاتر حرفهای روی میآورند.
اشرفی نیا گفت: راه حل این مشکل برگزاری جشنوارههای بسیج است؛ به طور مثال، شخصیتهای بزرگی را می بینیم که حتی جذب دانشگاهها شده و خودشان به عنوان افراد حرفهای و استاد مشغول به کار هستند؛ پس این زایش نیرو ویژگی مهم بسیج است.
هزینههای تئاتر بسیج قابل قیاس با سایر بخشها نیست
مدیر انجمنهای هنری و ادبی بسیج هنرمندان کشور گفت: راجع به هزینههای تئاتر دو مقوله مد نظر است؛ یکی هزینههایی که انجام شده و دیگری هزینههایی که سازمان بسیج برای این کارها اختصاص داده است.
اشرفی نیا ادامه داد: اگر بخواهیم بودجه تئاتر بسیج را با بودجه تئاتری سایر دستگاههای مرتبط مقایسه کنیم، به اندازه یک تئاتر که در آن سالنها برگزار میشود به کل این جشنواره پول ندادهایم.
وی تصریح کرد: مقام معظم رهبری در تعریف بسیج میفرمایند که «کار بسیج داوطلبانه، ایثارگرانه و فداکارانه است»؛ هنرمندان بسیجی ما هم داوطلبانه آمدهاند و از خودشان و زندگیشان با ایثار مایه گذاشتهاند، چراکه به کارشان اعتقاد دارند.
مدیر انجمنهای هنری و ادبی بسیج هنرمندان کشور گفت: در استانها، مسئولان سازمانها و انجمنهای نمایشی بسیج در سراسر کشور قدرت رایزنی دارند و دستگاههای دیگر از جمله ارشاد و سازمان فرهنگی و هنری حوزههای هنری سازمان تبلیغات را پای کار آوردهاند و این همان قدرت جذب بسیج بالاست./ج1