به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری فرانسه ، این حملات در حالی روی داد که اخیرا موج حملات تروریستی و انفجار در این کشور افزایش یافته و این کشور با بحران سیاسی روبرو است.
این حملات در واقع سومین روز پیاپی خشونت در عراق است که در مجموع هشتادو هشت کشته برجا گذاشته است. در یکی از این حملات همچنین یک نماینده سنی پارلمان عراق به همراه سی و سه تن دیگر در انفجاری انتحاری کشته شدند.
عراق همچنین تحت فشار تنشهای سیاسی قرار گرفته است و نوری مالکی نخست وزیر عراق با موج اعتراضات برضد دولت خود روبرو است که خواستار برکناری وی از قدرت شده اند.
تاکنون هیچ فرد یا گروهی مسئولیت حملات اخیر در عراق را به عهده نگرفته است با این حال شورشیان سنی اغلب با هدف ناآرام کردن و بر هم زدن ثبات سیاسی عراق این حملات را صورت می دهند تا عراق را به سالهای درگیریهای فرقه ای دو هزارو پنج تا دو هزارو هشت باز گردانند.
رائد الجبوری رییس اداره بهداشت و درمان دجیل اعلام کرد شدیدترین تلفات روز پنجشنبه به دجیل در شمال عراق مربوط می شود که در پی انفجار خودروی بمبگذاری شده در شمال عراق یازده کشته و هفتاد و دو زخمی برجا گذاشت و هفتاد و دو نفر نیز زخمی شدند.
براثر انفجار خودرویی بمبگذاری شده در حومه شهر شیعه نشین حله درجنوب عراق نیز هفت نفر کشته و هجده نفر زخمی شدند.
همچنین در حملات دیگری که در مناطق حویجه، کربلا، توز خرماتو و موصل روی داد یازده نفر کشته و سی تن دیگر زخمی شدند.
این خشونتها پس از آن روی داد که روز چهارشنبه نیز چهل و نه تن دیگر نیز در حملاتی که در مناطق مختلف عراق روی داد کشته شدند. در یکی از این حملات که در شهر کرکوک روی داد هفت نفر براثر انفجار خودرویی بمبگذاری شده کشته شدند.
همچنین روز سه شنبه در پی انفجاری انتحاری که در غرب بغداد روی داد ایفان العیساوی نماینده پارلمان عراق کشته شد. صدها نفر در مراسم خاکسپاری عیساوی که روز چهارشنبه در شهر فلوجه روی داد شرکت کردند.
در حالی که خشونت در سراسر عراق هنوز با اوج خود فاصله دارد با این حال حملات تروریستی و انفجار در عراق پدیده ای عادی در این کشور به شمار می رود.