نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر تقویت فرهنگ و روحیه مشورت در جامعه گفت : سند موفقیت آموزش و پرورش در شوراهاست.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ؛همدان  خجسته در همایش شوراهای آموزش و پرورش در شهر همدان افزود : فعالیت شوراها موجب حاکمیت روحیه همکاری و تعاون است .
وی بهره گیری از فکرهای خلاق و نخبه در شوراها و مشارکت مردم را خواستار شد و اظهار داشت : وحدت و همدلی در تاریخ انقلاب اسلامی همواره کارساز بوده است و اکنون هم که در تحریم به سر میبریم میتوانیم با حفظ و تقویت همین روحیه از این فشارها با سربلندی بگذریم.
خجسته تحولات مثبت در استان را ثمره وحدت بین مجمع نمایندگان استان دانست و خاطرنشان کرد : مجلس قصد دارد قوانینی را برای شوراها وضع کند که برگرفته از قوانین کشورهای پیشرفته ب رویکرد اسلامی است .
فرماندار همدان نیز با بیان اینکه بیش از 90 درصد از مصوبات آموزش و پرورش اجرایی شده است ، گفت : از مجموع 121 مصوبه آموزش و پرورش 118 مورد آن اجرایی و 3 مورد در حال پیگیری است.
قهرمانی مطلق از پویایی شورای آموزش و پرورش شهرستان همدان خبر داد و گفت : برای آن که کارآیی و نتایج شوراها بیشتر شود باید جلسات را از سالن  فرماندری ها به مدارس برد و تشکیل داد.
فامیل کریمی ، معاون سیاسی و امنیتی استاندار هم با اشاره به اینکه شوراها نیازمند تخصیص اعتبارات ویژه هستند ، گفت : باید تصمیمات کلانی که برای استان گرفته می شود در شوراها مطرح و پیگیری شود.
حسنی محتشم مدیر کل آموزش و پرورش استان نیز از کسب رتبه ممتاز استانی شورا در سال 90 خبر داد و اظهار داشت : کسب موفقیت ها ی آموزش و پرورش به علت راهکارها و پیشنهاداتی ست که در شوراها مطرح می شود./س
برچسب ها: نماینده ، ملت ، سند
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.