مدیر کل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: آموزش و پرورش منشا و کانون اصلی تحولات اساسی درهرجامعه ای است .

 

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران بجنورد، محمد وحیدی درجمع فرهنگیان و مسئولان شهرستان اسفراین، نظام تعلیم و تربیت را منشا وحدت وحرکت آفرینی و تحولات اساسی دانست و افزود:تربیت یک اصل است که توسط معلمان و در کلاس درس رقم می خورد.

وی معلم را محور تربیت در جامعه دانست و گفت: دراین راستا باید به این قشرنگاه ویژه ای داشته باشیم.

مدیر کل آموزش و پرورش استان در بخش دیگری از سخنان خود به توفیقات انجام گرفته طی چند سال اخیر در اسفراین اشاره وخاطر نشان کرد: استفاده از تمامی ظرفیت ها و تجربیات همکاران، تعامل با دستگاه ها و مردم، همراه با حفظ شان وکرامات ، مهم ترین اصول مدیریتی در آموزش و پرورش است.

وحیدی افزود: آموزش و پرورش ، نگاه تربیتی را به جامعه تزریق می کند و نهادینه کردن فرهنگ اسلامی ، ایرانی باید در رفتار معلمان تجلی یابد.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان شمالی در ادامه با تقدیر از حمایت های فرماندار این شهرستان نیز، گفت: نگاه عمیق مسئولان ارشد سیاسی و دینی این شهرستان موجب شده تا اسفراین در حوزه های مختلف گام های موثر و روبه رشدی را بردارد./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.