به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، با حفظ وزن مناسب و جلوگيري از چاقي و تجمع چربيهاي دور كمر، محدودكردن مصرف غذاهاي پركالري و استفاده روزانه پنج نوبت از سبزيجات وميوهها و محدودكردن مصرف گوشت قرمز ميتوان احتمال خطر ابتلا به سرطان را كاهش داد.
بيماري سرطان به علت رشد غيرقابل كنترل و سريع سلولهاي غيرطبيعي كه بافتهاي مجاور خود را درگير ميكند، بروز ميكند كه اين سلولهاي سرطاني از طريق خون يا لنف به ساير نقاط بدن انتقال مييابند.
تومورهاي خوشخيم بندرت خطر جاني دارد اما اين تومورها سرطاني نيست و اغلب بعد از اينكه با عمل جراحي يا روشهاي دارويي از بين ميرود، ديگر رشد نميكند و به بخشهاي ديگر بدن منتقل نميشود./س