مدیر کل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت شیوع اختلالات روانی در کشور را بیش از 23 درصد دانست.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، عباسعلی ناصحی با بیان این مطلب افزود: این آمار مانند تمام دنیا رو به افزایش است و پیش‌بینی می‌شود در طول سال‌های آینده آمار افرادی که به درمان‌های تخصصی روانپزشکی نیاز داشته باشند به شدت افزایش پیدا کند.

مدیر کل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت در ارتباط با باری که مشکلات روانی در جامعه ایجاد می‌کند خاطر نشان کرد: بار این نوع بیماری‌ها در کشور ما حدود 14 درصد است.

ناصحی افزود: به بیان ساده‌تر دومین عامل مرگ و میر در مردان و نخستین عامل مرگ و میر در زنان کشور ما بیماری‌های روانی است.

وی بیان کرد: با این حال میزان بودجه‌ای که برای سلامت روان در کشور در نظر گرفته شده است 3 درصد بودجه وزارت بهداشت است که به نظر بسیار ناچیز می‌رسد.

مدیر کل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه این میزان بودجه برای درمان بیماری‌های روانی و پیشگیری از آنها بسیار ناچیز است متذکر شد: توجه به این امر در میان دانشگاه‌های علوم پزشکی نیز بسیار پایین است.

ناصحی در ارتباط با تفاوت‌هایی که در بیماری‌های روحی و روانی وجود دارد تصریح کرد: بیماری‌های جسمی قابل مشاهده است و می‌تواند مورد معاینات قرار بگیرد ولی این مورد در بیماری‌های روانی صدق نمی‌کند.

وی ادامه داد: به این معنی که در بیماری‌های روانی ممکن است افراد متوجه بیماری خود نباشند و آن را جدی نگیرند و در مقایسه با اهمیت این بیماری توجه مناسبی به آنها ندارند/س

 

 

برچسب ها: شیوع ، اختلالات ، روانی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.