دکتر نجفی متخصص بیماری های دهان و دندان در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: دهان ممکن است به طور قابل ملاحظه ای سلامت کلی فرد را تحت تاثیر قرار دهد .
وی گفت: پوسیدگی دندانی یک بیماری عفونی چند عاملی است که در آن تغذیه عفونت های میکروبیولوژی نقش مهمی را ایفا ی کنند.
وی افزود: گزارشات اخیر در حیوانات آزمایشگاهی نشان می دهد تا مصرف چای سبز ( بدون شکر) پوسیدگی دندان را کاهش می دهد.
وی تصریح کرد: چالش پوسیدگی در یک رژیم غذایی پوسیدگی زا با حضور همزمان چای سبز در رژیم غذایی کاهش می یابد.
وی عنوان کرد: در چای سیاه و سبز یک منبع طبیعی از فلوراید و یک ابزار موثر برای انتقال فلوراید به حفره دهان است.
وی توضیح داد: بعد از تمیز کردن دهان با چای، حدود 34 درصد از فلوراید باقی می ماند و توانایی اتصال قوی برای تعامل با بافت های دهان را نشان می دهد در نتیجه این محتوای فلوراید ممکن است تاثیر سودمندی بر روی پوسیدگی دندان ها و پیشگیری از، از دست دادن دندان ها و سرطان دهان می شود .
وی اظهار نشان کرد: چای سبز در بهداشت دهان و دندان موثر و به ضد پوسیدگی و به دنبال مهار رشد باکتری های دهانی می باشد.
وی در پایان گفت: در نتیجه چای سبز به عنوان ماده ای غذایی برای سلامت دهان در نظر گرفته شده و به طور گسترده ای در فرمولاسیون خمیرهای دندانی مورد استفاده قرار می گیرد.