با مصرف چای سبز به دنبال مهار رشد باکتری های دهانی و به پیشگیری از پوسیدگی دندان ها و سرطان دهانی برویم .

دکتر نجفی متخصص بیماری های دهان و دندان در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت:  دهان ممکن است به طور قابل ملاحظه ای سلامت کلی فرد را تحت تاثیر قرار دهد .

وی گفت: پوسیدگی دندانی یک بیماری عفونی چند عاملی است که در آن تغذیه عفونت های میکروبیولوژی نقش مهمی را ایفا ی کنند.

وی افزود: گزارشات اخیر در حیوانات آزمایشگاهی نشان می دهد تا مصرف چای سبز ( بدون شکر) پوسیدگی دندان را کاهش می دهد.

وی تصریح کرد: چالش پوسیدگی در یک رژیم غذایی پوسیدگی زا با حضور همزمان چای سبز در رژیم غذایی کاهش می یابد.

وی عنوان کرد: در چای سیاه و سبز یک منبع طبیعی از فلوراید و یک ابزار موثر برای انتقال فلوراید به حفره دهان است.

وی توضیح داد: بعد از تمیز کردن دهان با چای، حدود 34 درصد از فلوراید باقی  می ماند و توانایی اتصال قوی برای تعامل با بافت های دهان را نشان می دهد در نتیجه این محتوای فلوراید ممکن است تاثیر سودمندی بر روی پوسیدگی دندان ها و پیشگیری از، از دست دادن دندان ها و سرطان دهان می شود .

وی اظهار نشان کرد: چای سبز در بهداشت دهان و دندان موثر و به ضد پوسیدگی و به دنبال مهار رشد باکتری های دهانی می باشد.

وی در پایان گفت: در نتیجه چای سبز به عنوان ماده ای غذایی برای سلامت دهان در نظر گرفته شده و به طور گسترده ای در فرمولاسیون خمیرهای دندانی مورد استفاده قرار می گیرد.

 

برچسب ها: سرطان ، دهان ، چای سبز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار