داشتن تغذیه سالم، متنوع و مناسب یکی از شرایط لازم برای حفاظت از سیستم ایمنی بدن محسوب می شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج ، یک کارشناس تغذیه گفت:مصرف میوه ها و سبزیجات سالم ویتامین های لازم و ضروری بدن را تامین می کنند.
امینی مصرف ویتامینهای C و ویتامین های گروه B را در فصل سرما توصیه کرد و افزود: این دو گروه ویتامین ها در میوه های مانند پرتقال، نارنگی، کیوی و کلم و هویج یافت می شود.
وی همچنین اضافه کرد: آب میوه های سرشار از ویتامین که حاوی مواد معدنی هستند برای مقابله با بیماری های فصل سرما بسیار مفید هستند همچنین غذاهای دریایی، حبوبات، سیر وپیاز سیستم ایمنی بدن را تقویت می کنند.
این کارشناس تغذیه برمصرف غذاهای پروتئینی مانند گوشت قرمز، ماهی و تخم مرغ که موجب تولید آنتی کورهای ضد عفونت و ضد بیماری هستند تاکید کرد./ع
برچسب ها: سرما ، گوشت ، حفاظت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.