دکتر سهیلیان، متخصص چشم در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: استفاده ی طولانی مدت از لنزهای تماسی چه به صورت درمانی و چه زیبایی عوارضی را در پی خواهد داشت که مهم ترین آن ها ایجاد عفونت است.
وی تصریح کرد: در واقع یکی از عوارض شایع مصرف این لنزها خراشیدگی سطح قرنیه به علت مصرف در ساعت های طولانی و کاهش اکسیژن رسانی به قرنیه است و به علت کم شدن اکسیژن گیری قرنیه میکروب ها در این ناحیه تجمع می یابند که عدم تشخیص و درمان به موقع،سبب ایجاد عفونت و آبسه ی قرنیه شده و می تواند باعث از دست رفتن دید بیمار شود.
دکتر سهیلیان درباره ی عوارض دیگری که در اثر استفاده از این لنزها به وجود می آید گفت: علاوه بر ایجاد عفونت در سطح قرنیه، ممکن است که در اثر استفاده از این لنزها خراش های کوچکی روی سطح چشم ایجاد شود و سبب قرمزی چشم و احساس درد در ناحیه چشم شده و یا حتی در اثر استفاده ی طولانی مدت عفونت را شدت بخشیده و سبب ایجاد سوراخ در چشم و کاهش دید فرد شوند.
وی افزود: از طرفی هم ممکن است فرد به لنزی که استفاده می کند و یا مواد شوینده ی آن حساسیت داشته و همین حساسیت سبب تحریک چشم او و ایجاد قرمزی، خارش و سوزش در ناحیه چشم شود که در این صورت با قطع مصرف لنز مشکل ایجاد شده حل خواهد شد./ح