صبحگاه جمعه قبل از طلوع خورشید با هلال ماه صفر سال 1434 هجری قمری خداحافظی کنید.

به گزارش خبرنگار گروه دانش های روز باشگاه خبرنگاران قمر ماه که 5/4 میلیارد سال پیش همزمان با زمین شکل گرفته جرمی حدود یک هشتاد و یکم زمین را به خود اختصاص داده و تنها جرم کهکشانی است که در یک مدار مشخص و با فاصله ۳۸۴/۴۰۳ کیلومتر از زمین به دور آن در حال چرخش می باشد و گذشتگان ما از چرخش منظم آن به دور سیاره خاکیمان برای روز شماری  در کار هایی مانند کشاورزی استفاده میکردند.

ماه ،نور و درخشش خود را از خورشید تامین می کند که همیشه ۵۰ درصد سطح ماه در معرض نور خورشید قرار دارد و میزان ناحیه روشن ماه، به موقعیت ماه نسبت به زمین و خورشید بستگی دارد؛اندازه ناحیه قابل رویت آن از کاملاً تاریک تا ماه کامل متغیر است که برای گذراندن این دوره کامل هشت مرحله را به نام اهله ماه پشت سر می گذارد .

در زمان تابش خورشید اگر آن روی ماه که به سوی کره زمین است بطور کامل مورد تابش خورشید قرار گیرد، ما ماه را بصورت قرص کامل یا بدر رصد می کنیم اما اگر نور خورشید فقط قسمتی از ماه را روشن کند ما حالت های دیگر ماه مانند هلال باریک ، نیم قرص را در آسمان می‌بینیم که این پدیده‌های نوری را فازها یا صورتهای مختلف ماه می‌نامند.

اما در زمانی که ماه در جهت تابش خورشید قرار گیرد به دلیل تابش شدید خورشید محو می‌گردد  که  این وضعیت را ماه نو می گویند،چرخه گام‌های مختلف ماه نیازمند 53/29 روز کامل زمان است.

هلال آخر ماه صفر سال 1434 صبحگاه روز جمعه بیست و دوم دی ماه سال جاری قبل از طلوع خورشید با چشم غیر مسلح در آسمان دیده خواهد شد./ع2

برچسب ها: هلال ، صفر ، ماه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار