رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: در حال حاضر ضریب امنیت غذایی استان اردبیل به بیش از 92 درصد رسیده که این در سایه مراقبت‌ها و تولید محصولات با کیفیت و دارای ارزش غذایی بالا است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل/ عادل عبدایمانی امروز  افزود: استان اردبیل به عنوان قطب تولید محصولات کشاورزی سالانه بیش از 3.5 میلیون تن محصول متنوع زراعی، باغی، دامی و آبزیان تولید می‌کند که همه آنها از کیفیت مناسب و مطلوبیت خاص برخوردار است.

وی با بیان اینکه کشورمان در ارتقای شاخص‌های بهره‌وری و همچنین ضریب نفوذ مکانیزاسیون توانسته است بسیار موفق و پیشرو عمل کند، گفت: ما در استان اردبیل نیز در سال‌های اخیر توانسته‌ایم این جهش واقعی را مشاهده کنیم که به نظر می‌رسد حرکت‌ها و برنامه‌ریزی‌ها به سمتی است که بتوان از بخش کشاورزی به شکل پایدار بهره‌برداری دائمی و همیشگی داشت.

عبدایمانی یکی از ظرفیت‌های بی‌نظیر این بخش را وجود نیروها و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی مستعد و توانمند توصیف کرد و افزود: حضور کارشناسان و مهندسان مختلف در شاخه‌ها و زیر مجموعه‌های کشاورزی حکایت از این امر دارد که بخش کشاورزی می‌تواند ظرفیتی بی‌نظیر در رونق تولید و روزافزون بودن مشارکت‌ها در تحول بنیادین این استان باشد.

وی گفت: نیروی انسانی به عنوان سرمایه اصلی هر مجموعه باید همیشه مورد توجه و عنایت قرار گیرد تا بتوان از این بستر مناسب و آماده به کار بهتر و بهینه استفاده کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل در ادامه افزود : با توجه به استعداد و ظرفیت اراضی و منابع آبی موجود در این خطه از کشورمان می‌توان با همتی والا فعالیت‌ها در بخش کشاورزی را رونق داده و سهم تولید را به دو برابر افزایش داد./ع

برچسب ها: اردبیل ، امنیت ، غذایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.