مصرف ضد آفناب ها پس از ليزر درماني مانع از تشدید کک و مک می شود.

دکتر امیر هوشنگ احسانی در گفتگو با خبرنگار  بهداشت ودرمان باشگاه خبرنگاران با اشاره به این که لیزر درمانی موثر جهت برطرف کردن کک و مک و ضایعات آفتابی پوست (لفتیگو) است گفت: با وجود این که ضایعات کک و مک پس از درمان با لیزر به خوبی برطرف می شود، ولی اگر فرد، پس از انجام لیزر، از ضد آفتاب مناسبی استفاده نکند یا ضد آفتابش را هر سه ساعت یک بار تجدید نکند این ضایعات حتی پس از برطرف شدن برگشت پذیر است.

این متخصص پوست و مو با تاکید استفاده از لیزر در افراد مختلف باید با احتیاط صورت گیرد یادآور شد: بیمار پس از لیزر درمانی،‌نباید پوسته‌ها را بکند و حتی الامکان در معرض تابش نور آفتاب قرار نگیرد.

لیزر  درمانی کمکی است 


احسانی در ادامه خاطر نشان کرد: لیزر به عنوان درمان کمکی در کنار داروهای ضد لک و ضد آفتاب در درمان کک و مک کاربرد دارد.

وی هم چنین یادآور شد: تعداد جلسات لیزر با توجه به نوع و محل ضایعه و نوع دستگاه صورت می گیرد و نتیجه مطلوب علاوه بر رعایت مراقبت های لازم توسط بیمار به مهارت و تجربه کافی پزشکی بستگی دارد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر اینکه لیزر درمانی باید فقط توسط پزشک متخصص پوست صورت گیرد گفت: علی رغم این که استفاده از لیزر دارای عوارض جانبی است ولی در صورتی که به طور صحیح انجام نشود، ممکن است منجر به پر رنگ تر شدن لکه های صورت شود.

دکتر احسانی در پایان یادآور شد: با توجه به انتخاب صحیح بیمار و انجام مراقبت های لازم پس از انجام لیزر، این روش در برطرف کردن کک و مک اثرات زیادی در برخواهد داشت./ع2
برچسب ها: کک و مک ، لیزر ، دارو ، بیمار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.