80 درصد بیماری های قلبی و دیابت نوع 2 و 40 درصد سرطان ها با کنترل عوامل خطر قابل پیشگیری هستند.

به گزارش خبرنگار  بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ دکتر عبداللهی مسئول دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در کارگاه مخاطرات محیطی افزود: در سال 2001 بار بیماری های مزمن مرتبط با تغذیه در جهان 46 درصد بوده که پیش بینی می شود این رقم تا سال 2020 به پنجاه و هفت درصد برسد .

وی با اشاره به این که حدود یک میلیارد از مردم جهان دچار چاقی ، اضافه وزن و کمبود ریز مغذی ها هستند گفت: 80 درصد بیماری های قلبی و دیابت نوع 2 و 40 درصد سرطان ها با کنترل عوامل خطر قابل پیشگیری هستند باید توجه داشت که فشار خون بالا علت 62 درصد بیماری های قلبی و 49 درصد بیماری های ایسکمیک قلبی است.

همچنین کلسترول بالا علت 18 دریصد بیماری های قلبی عروقی و 56 درصد ایسکمیک قلبی است.

عبداللهی با بیان این که 80 درصد موارد بیماری های عروق کرونر قلب و 90 درصد دیابت نوع 2 با تغییر شیوه زندگی قابل پیشگیری هستند عنوان کرد: 1.3 درصد موارد سرطان از طریق رژیم غذایی سالم و نگه داری وزن در حد طبیعی و فعالیت بدنی قابل پیشگیری است .

وی به وضعیت تغذیه کشور اشاره و  اظهار داشت: ما در یک گذر اپیدمیولوژی تغذیه با توجه به ابعاد موثر در تغذیه مناسب هستیم به طوری که فقر فرهنگی، اقتصادی و عوامل محیطی باعث شده که ما در کشور از یک سو با کمبود های تغذیه ای همچون کمبود ویتامین هایی A. D. Ca.fe.zn. و از سوی دیگر با اضافه وزن و چاقی مواجه هستیم که باید هر چه زود تر با برنامه ریزی بتوانیم این مشکلات را کاهش دهیم./ح
برچسب ها: قلب ، سرطان ، دیابت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار