وی تصریح کرد: اشتغالهای ایجاد شده 30 درصد در بخش خدمات و 70 درصد در بخشهای دامپروری و مشاغل خانگی و به طور عمده در سکونتگاههای روستایی صورت گرفته است.
در ادامه فرماندار مرودشت گفت: نگاه ما به کمیته امداد یک نگاه اعتقادی است نه اداری چرا که نهادی است که نیتهای خیر را برای اثرگذاری در صلاح و سعادت جامعه مدیریت و سیاستگذاری میکند.
یدالله حسینی روحیه نهادی را برخاسته از تفکر انقلاب اسلامی دانست و اظهار داشت: اگر کمیته امداد را فقط در ساختار اداری ببینیم دچار اشتباه شده و از ظرفیت بالای آن محروم میشویم.
وی یکی از سیاستهای اصلی و راهبردی کمیته امداد امام خمینی را خروج تدریجی خانوادههای زیرپوشش کمیته امداد عنوان کرد و افزود: شاخص مهم در این زمینه توانمندسازی خانوادهها و مددجویان در قالب طرحهای اشتغالزایی و خودکفایی بوده که همین سیاست در چند سال اخیر منجر به کاهش مددجو و ایجاد مشاغل پایدار برای آنان شده است.
فرماندار مرودشت زکات مسئولیت را خدمت به محرومان جامعه دانست و اضافه کرد: مسئولیت، امانت و هدیهای الهی است که وسیلهای برای امتحان بندگان بوده و به همین وسیله، ظرفیت، کارآزمودگی و تجربه ما مورد سنجش قرار میگیرد و چه افتخاری بالاتر از این که بیشترین خدمت برای محرومان و مستضعفان باشد./ج1